Süslü Ayakkabı Yapımı

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
Kızlar, son zamanlarda el boyama, aksesuarlı, farklı tarzdaki "dizayn" adı altında geçen ayakkabılar bildiğiniz üzere moda.
Fakat moda oldukları için midir, yoksa gerçekten malzemeleri kalite açısından iyi olduğu için mi dir bilinmez ama çok pahalılar!
Eğer diyorsanız ki, benim zaten dünya kadar ayakkabım var ama modellerinden sıkılıyorum, nasıl yapıldığını bilsem yaparım, alın size bir kaç örnek!

Yapılışının fotolarını ver, gerisini ben hallederim diyenler için, buyrun modeller ve fikirler.
Sizler hayal gücünüzü kullanarak çok farklı şeylerde yapabilirsiniz.

Yaptıklarınızı paylaşmanız dileğiyle, herkese kolay gelsin...

Sıradan keten bir ayakkabının nasıl şıkır şıkır süslü bir ayakkabı haline geldiğini göreceksiniz. Kullanacağınız malzeme de her yerde bulunabilecek cinsten. Biraz sim, yapıştırıcı ve istediğiniz büyüklükte pırıltılı taşlar. Bakın sonuçta ortaya nasıl bir şey çıkıyor. İşte spor ayakkabı süsleme örneklerinden biri..

Son düzenleme:
Cap - Toe denilen (ayakkabı burnu farklı renk) ayakkabılara ne dersiniz
İşte size kıyafetinize, zevkinize göre uyarlayacağınız ayakkabı yapımı...

Son düzenleme:
güzel bir yöntemmiş biraz yaratıcılıkla güzel şeyler çıkabilir..burnu pembiş olan ayakkabı güzel olmuş mesela

Evet Şimdi de gelelim ayakkabılarınızı taş ile süslemeye.
Biraz uğraştırıcı, fakat buyrun!
Yapacakların ellerine sağlık diyorum...

Veee bir taşlı ayakkabı yapımı örneği daha...

Birde ayakkabıların altı kırmızı veya farklı renklerde muhakkak görmüşsünüzdür.
Hatta böyle bir ayakkabınız dahi olabilir.
Dilerseniz bu ayakkabıların taban kısımlarına siz renk verebilir veya sim ekleyebilirsiniz.
Hatta daha farklı yaratıcılıklarda dahi bulunabilirsiniz..

Karikatür modasına ne demeli?
Aslına çok şıklar, ben şahsen kullanamam, fakat meraklılarına işte buyrun.
Yüzlerce lira design ayakkabıya paralar dökmeden önce, bir göz atın derim.

Yine kendinizin rahatlıkla yapabileceği taş süslemeli bir ayakkabı.
Eskiyen veya yenilemek istediğiniz saten ayakkabılarınızı da bu şekilde yenileyebilirsiniz!
Ben bile yapmayı düşünmedim değil

taşa tuşa dışarda görsem baylırım kendim yapabilrmiyim ki acaba biraz cesaretle olablr aslnda eski yada pzardan ucuz bi ayakkabyla deneyebilirim cok güzeller

Gelelim bambaşka bir tarza, bu kadar taşlar yeterli değil mi?
Ya peki sade bir ayakkabınıza hoş bir dokunuşta bulunmak istiyorsanız?
Mesela kumaş eklemek, kurdale yapmak gibi.
İşte sizin yaratıcılığınıza ilham olabilecek bir örnek!

çok güzeller eklediğin için teşekkür ederim. yanlız bu sprey boyalar nasıl ve nereden temin edilir. ne boyası diye geçiyor?

taşa tuşa dışarda görsem baylırım kendim yapabilrmiyim ki acaba biraz cesaretle olablr aslnda eski yada pzardan ucuz bi ayakkabyla deneyebilirim cok güzeller

Bence yapabilirsin, neden olmasın?
Teknikleri çok kolay, o yüzden dene derim ve bizlerle de paylaş mutlaka

çok güzeller eklediğin için teşekkür ederim. yanlız bu sprey boyalar nasıl ve nereden temin edilir. ne boyası diye geçiyor?

İnternette araştırdığıma göre, Koçtaş gibi yapı marketlerde bulabileceğiz sprey boyaları kolaylıkla ayakkabılarda kullanabilirsin.
Aynı zamanda suda çatlama vs. yapmayacağı için, kullanımı rahat, ama siyah sprey boya istiyorsan özellikle ayakkabı için olan Silver markanın boyalarına bakabilirsin.
Ama bildiğim kadarıyla sprey olup, özellikle ayakkabı için olan birtek Silver marka var, o da sadece siyah renkte var gibi görülüyor.
Ama yapı markette farklı ürünlerde bulunabilir gibi.
Örnek olarak:
bu Koçtaş'ta mevcutmuş.

aynı zamanda ufak bir araştırma sonrasında şu markalarında sprey boyaları olduğunu buldum.
Bunlara da bir göz atabilirsiniz. Paylaştığım bazı ayakkabılar bu boyalarla boyanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…