Susmayan iç ses

Mahinev88

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
258
117
303
37
Arkadaşlar merhaba,hayatm boyunca hep içimde beni kötü şeyler düşünmeye beni kötü hissettirmeye yönelten bi ses vardi.işte arkadasarın senin arkandan is çeviriyor,kimse seni sevmiyor, bak yine ne oldu gördün mü yine boyle olucak vs.bir dönem üniversitede psikolojik yardım almistim.o dönem için duzelttim kendimi.Şimdiki eşimle tanistim hayatım bambaşka,umut dolu olmuştu. Tabi yine vardı bu iç konuşmalarım.Aradan 6 sene gecto ve biz evlendik.Nisanlanmadam önce bu kaset yeniden hortladı. Benden sıkılırsa onu bunaltirsam ya başka insanlar ona cazip gelirse.yada ben malesef meslegimi yapamadim bi mağazada çalıştım.ya benden utanırsa ona basit geliyorsa etrafındaki insanlar daha donanımlı daha büyük işler yaparken bana olan ilgisi zedelenirse...Ar
Kadaslar esimde böyle bi algı yok yani o zaman yaptığım işi kucumsedigi yoktu.telefonunda yakaladığı biset yok aksine beni sever merhametlidir guzdl suprizler yapar.beni düşünür.Onunla bunu konuştuğum da neden böyle dusunuysn die bana kızıyor. Son konuşmamız da sana yetmeyen ne dio ben demek ki yetersiz dio ama onun değil galiba benim yetersiz olmam kendimi öyle görmem ama çok güzel olmuşsun dese bile inanmamam o ortamdaki başka kadınları begenebilir die dusunmelerm.Tekrar soyluysn arkadaşlar çok şükür esimde böyle bi algı yok.ama benim kafamda bu düşünceler ve kendine bu eziyet yapmam.Her ortamı zehir etmem.Bu sefer eşimle bu düşüncelerimi paylassam benden sıkılıyor bunaltiyorum die başa satıyorum.Bu lanet kısır döngü çok ama çok yoruyor.Huzur bulmak ve yuvada artık daha mutlu yasayalim istiyrm.bu arada psikolog ocin randevu aldım bu hafta gidicem.Ama ilaç vericek zaten bi dönemde kullanmıştım.Hayatıma da çeki düzen vermeliyim ve sizden güzel fikirler bekliurm

O bende de var. Özellikle stresli dönemlerde hortluyor. Sevdiklerimi laybetme korkusuyla tedirginliğide beraberinde getiriryor. Sürekli komplo teorileri üretiyorum. Psikoloğa gidiyordum. Psikiyatriste yönlendirmedi dolayısıyla ilaç kullanmadım. Böyle zamanlarda kafamı oyalayacak şeyler bulup kendimi meşgul ediyorum. Mutlu olacak şeyler arıyorum. Ve mutlu oldukça o düşünceler azalıyor. Mesela inasanın bacağı hep ağrırda o insan o bacakla yaşamayı öğrenirya. Bende bu ruhla yaşamayı öğrendim. Sana da tavsiyem kendi ilacını kendin bul. En etkili tedavi bu. (Doktor ilaç verirsede kullan tabi)

Canim yine destek alabilirsin. Ilerde evliliğin tikanmasin ,keske deme .Emin ol bu konuda uzman birisini bulursan düşüncelerini yönetmeyi öğrenirsin.

Haklısınız,ben onemsemedim başta ama beni aşmaya başladı ve kendin duzeltemiyirim.Kaybetme korkusu bende de çok var

Canim yine destek alabilirsin. Ilerde evliliğin tikanmasin ,keske deme .Emin ol bu konuda uzman birisini bulursan düşüncelerini yönetmeyi öğrenirsin.
Korkum da bu cok güzel zamanlarimizi benim bu düşüncelerim yuzenden mahvedicem ve hersey kötü olucak

Korkum da bu cok güzel zamanlarimizi benim bu düşüncelerim yuzenden mahvedicem ve hersey kötü olucak
Boyle dusunmeyi birakarak baslayin degisime .Niye her sey kotu olsun ?Siz o ic sesten kurtulup takmamayi ogrenince her sey daha da guzellesecek .

bi arkadaşımın benzer bi durumu vardi ama onun iç sesi daha fena şeyler söylüyordu. Doktora gidince bipolar bozukluğu olduğu ortaya çıktı. Senelerdir ilaçlarını düzenli kullanir, bu sekilde cok iyi. Yani doktor ilaç verirse demekki cidden ihtiyaciniz var ve kullanmaniz lazim. bunun yaninda stres atmak rahatlamak icin bi spor salonuna ya da kurslara filan gidebilirsiniz eminim sizi rahatlatir biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…