susuleta'lı muhabbetimiz su gibi aksın :))

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
benim gibi yeni kaydolan ve arkadaşı olmayan herkesi bekliyorumm

Öncelikle kk 'ya oş geldin canım
Kimse yorum yapmamış ben yapayım dedim :)
Yeni üye değilim 1 yılı aşkın süredir buradayım ama öyle sımsıcacık bir ortam ki
sanki yıllardır buradaymışım hissi veriyor bana :)
Neyse sen nasılsın canım nerelerdensin bakalıım

Son düzenleme:

iyiyim cnm sen nasılsın ben sivilce ve lekelerle uğraşıyorum şimdilik gündemim bu...

he bir de Osmanlıca kursuna kaydoldum...

Ben de iyiyim canım sivilce lekerine bir çözüm bulursan beni de bilgilendir misin bir iki leke kaldı yüzümde kurtulamadım bir türlü onlardan
canım konu açtım ..şu ara sadece akşam eritretin sürüyorum sabahları da güneş kremi(nemlendiricili)
başka bişiy sürmicem bi süre..kayısı çekirdeği yağı aldım ama pek içime sinmedi doğrusu..5tl..ucuz geldi bana...

Fazla yüklenme cildine canım ters tepki yapmasın sonra .
Kayısı çekirdeği yağı ben de var ama hiç kullanmadım .
Hatta buğday yağı almıştım lekelerim için ama onu da kullanmadım yüzümde kremli durabiliyorum da yağlı duramıyorum nedense

cnm cildim sanki yağlı gibi kara gibi duruyo böyle..yanaklarım beyazken ağız kısmım kara..yazın daha da kararırı..of ya kapatıcı sürünce bembeyaz oluyorum ama kullanmak istemiyorum

cnm cildim sanki yağlı gibi kara gibi duruyo böyle..yanaklarım beyazken ağız kısmım kara..yazın daha da kararırı..of ya kapatıcı sürünce bembeyaz oluyorum ama kullanmak istemiyorum

Canım şu konu da sevinmelisin ki yazın yanacağın için yüzün eşit miktarda koyulaşacak .
Ton farkı olmayacak en azından .
Eğer bariz bir koyuluk var ise doktora gitmeni tavsiye ederim .
Koyuluğa bir çözüm vardır elbet .

Ben de yeni uye sayılırım üç dört ay oluyoru zaten arkadasiz seninle bi col cilt sorunu da ortak hatta ofazlasi var eksigi yok:))

Ben de yeni uye sayılırım üç dört ay oluyoru zaten arkadasiz seninle bi col cilt sorunu da ortak hatta ofazlasi var eksigi yok:))

ah ah kaderdaşım benim..bugün pudra sürüp geldim bembeyazım :)) ama kısa vadede çözüm işşte...

ah ah kaderdaşım benim..bugün pudra sürüp geldim bembeyazım :)) ama kısa vadede çözüm işşte...

Ya ben may belline nin fondötenini bile aldim iyi gelmedi cildime. Hiç bisey sürmüyorum artık 3 4 aydır. Cildimi de gunljk temizleyip sana anlattığım rutinleri yapınca baya kendini topladı. Sivilceler epey geçti su an sıkıntım lekeler ve ton farklılıklari:2:

fondoten bi işe yaramıyo ki cnm..max factör ün kapatıcısını sür bak naısl oluyo

Konuyu güncelliyorum
Muhabbete beklerim efendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…