Susup Allah'a mı havale edeyim,yoksa bu yaptığı yanına kalmasın mı???

prenses006

Nirvana
Pro Üye
27 Ekim 2008
5.974
2.423
723
benim konum biraz karışık ama kafama çok takılıyor sizlerden de görüşler almak istedim.
geçen sene takıldığımız mekandaki elektrogitarist benden hoşlanmış benimle görüşmek istedi buraları biraz kısa geçicem.benimde hiç tarzım değildir böle tipler ama şeytan tüyü varmış hoşlandım kendisinden. bi müddet ağırdan aldım ama sonra denemeye karar verdim ilk denemede olmıycağını görüp ayrıldım kendisinden. sorumsuz gibi geldi bana, yani takmadan takılmadan rahat bi ilişki istiyormuş gibi geldi olmaz bununla dedim bitirdim. ama sonraları biz görüşmeye devam ettik fakat hiçbirzaman ilişkiyi rayına oturtamadık. bu arada bikaç önemli kavgamız da oldu ve gördüm aslında gerçekleri sinirlenince gözü bişi görmeyen gözü kara bi tip. hep bir muallakta kaldı bu ilişki. bi iyi bi kötü nolduğunu o da bende anlayamıyorduk.artık en son mesajlarıma telefonlarıma cevap vermediği için aramayı mesaj atmayı da kestim.onu dinlemeye gidiyordum halen.çünkü duygularım bu hoşlantılar devam ediyordu işte, bakışmalar falan filan ama yaklaşmasına izin vermiyordum.geçen gece yanında çaldığı solist arkadaşla konuşuyorduk onun sorumsuzluğundan falan bahsetti bana artık yanımda çalışamaz dedi. bunun üzerine gece benim içim rahat etmedi tekrar aradım solist arkadaşı,bak bizim aramızda özel bişiler geçmiş olabilir ama hakkını yememek lazım bana senin çok iyi dostun olduğunu asla yarıyolda bırakamıycağını söledi işte bidaha düşün falan dedim. yani onun hakkını vermek için onu korumak için aradım solist arkadaşı.arkadaş da ona kızgın ya ondan tahminim,herşeyi döküldü bir bir. o seninle beraber olmak istedi dedi. sen onla beraber olmuş olsaydın şu anda çok farklı bi pozisyonda olurdun dedi. ama sen bunu yapmadın ve benim gözümde bin katı daha değerlisin dedi. inanamadım şok oldum. bunları mı anlatıyor sana dedim. lafı çevirdi senden çok hoşlanmış ama prenses006 bana sevgili olmak için yol vermiyor dedi dedi. bak lafı çevirme dedim. başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl bunları anlatabilirdi en özel konuşmalarımızı nasıl üçüncü şahısların ağzından duyabilirdim. böle bir virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusliği kendime yediremiyorum. kendimi rencide edilmiş hissediyorum. onunla bi beraberlik de yaşayabilirdim. kime ne benim beraber olup olmadığımdan, beraber olup olmadığım 3.şahısların dilinde ne geziyor, kızlar ne yapayım şimdi ben, sessizmi kalayım yoksa bi mesaj atıp bak sağdan soldan seninle özel konuşmalarımızı duyuyorum delikanlı ol ayıp bu yaptığın tarzında bişilermi söleyeyim, biyandan sessiz kalayım Allahından bulsun diyorum, biyandanda bu konuştukları yanına mı kalacak diyorum kendime yediremiyorum. bidaha zaten asla çalıştığı yere veya onun olduğu ortama gitmeyeceğim. o benim için bitti. siz yerimde olsanız ne yapardınız?bi akıl lütfen

allahtan ona inanıp güvenip birlikte olmamışsın !
bu tür erkeklerde var işte özel nedir bilmeyen kadınları sırf bu yüzden kandıran!
ben senin yerinde olsam..
dediğin gibi bir daha oraya gitmezdim..
ki görünen o ki bu gitaristi sevmiyorsun..
telefon hattımı değiştirip ne onun çaldığı yerle..ne gitaristle..ne de o solistle muhattap olmazdım!
o solistte pek tekin biri gelmedi bana açıkcası.
ama bunları öğrendiğin iyi olmuş.
boşvr mesajı falan bırak allahından bulsun..
seni daha da sinir eder..mesaj attığına pişman olursun..

arkadaş da ona kızgın ya ondan tahminim,herşeyi döküldü bir bir. o seninle beraber olmak istedi dedi. sen onla beraber olmuş olsaydın şu anda çok farklı bi pozisyonda olurdun dedi. ama sen bunu yapmadın ve benim gözümde bin katı daha değerlisin dedi. inanamadım şok oldum. bunları mı anlatıyor sana dedim. lafı çevirdi senden çok hoşlanmış ama prenses006 bana sevgili olmak için yol vermiyor dedi dedi. bak lafı çevirme dedim. başımdan aşağı kaynar sular döküldü nasıl bunları anlatabilirdi en özel konuşmalarımızı nasıl üçüncü şahısların ağzından duyabilirdim. böle bir virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusliği kendime yediremiyorum. kendimi rencide edilmiş hissediyorum. onunla bi beraberlik de yaşayabilirdim. kime ne benim beraber olup olmadığımdan, beraber olup olmadığım 3.şahısların dilinde ne geziyor, kızlar ne yapayım şimdi ben, sessizmi kalayım yoksa bi mesaj atıp bak sağdan soldan seninle özel konuşmalarımızı duyuyorum delikanlı ol ayıp bu yaptığın tarzında bişilermi söleyeyim, biyandan sessiz kalayım Allahından bulsun diyorum, biyandanda bu konuştukları yanına mı kalacak diyorum kendime yediremiyorum. bidaha zaten asla çalıştığı yere veya onun olduğu ortama gitmeyeceğim. o benim için bitti. siz yerimde olsanız ne yapardınız?bi akıl lütfen[/FONT][/B]

Siz de farkındasınız ki birbirinize uygun olmadığınızı anladığınızda alakayı kesseydiniz şu an bu sinir haribini yaşamazdınız... Nedense kadınlarda "olmayacak duaya amin deme" eğilimi var...

Eğer arkadaşı bunları sinirden uydurmuyorsa (pek sanmıyorum, "sağlam ayakkabı olmayan erkekler" kendi aralarında bu muhabbetleri döndürmeye bayılır) söylenenler gerçekten çok çirkin ... Siz de aranızda bir ilişki olmasının sağlıksızlığını anladığınız halde bulunduğu mekana giderek "ekmeğine yağ sürmüşsünüz" onun... Bu yaradılışta birine telefon ederek, mesaj çekerek yahut yüz yüze konuşarak özel durumlarınızı başkalarıyla paylaşmamasını anlatamazsınız. Üstüne üstlük aranızda geçmeyenleri bile anlatmasına sebep olabilirsiniz onunla muhatap olarak...

Madem kendi iradenizle uzaklaşamadınız ondan (size uygun olmadığını en başta aymışsınız ama kabullenmek istememişsiniz) bu tatsızlığı bir işaret sayın ve onunla aynı ortamda bulunmama kararınızı uygulamakta gecikmeyin... Bu kadarı yeterli olacaktır... O kalitede bir insan söyleyeceğiniz lafların ağırlığını anlayıp "Vay be ayıp etmişim" diyecek değil ya, yüzgöz olur, daha beter sinirlendiğinizle kalırsınız...

allahtan ona inanıp güvenip birlikte olmamışsın !
bu tür erkeklerde var işte özel nedir bilmeyen kadınları sırf bu yüzden kandıran!
ben senin yerinde olsam..
dediğin gibi bir daha oraya gitmezdim..
ki görünen o ki bu gitaristi sevmiyorsun..
telefon hattımı değiştirip ne onun çaldığı yerle..ne gitaristle..ne de o solistle muhattap olmazdım!
o solistte pek tekin biri gelmedi bana açıkcası.
ama bunları öğrendiğin iyi olmuş.
boşvr mesajı falan bırak allahından bulsun..
seni daha da sinir eder..mesaj attığına pişman olursun..

evet canım çok iyi analiz etmişsin. ona güvenmediğim için birlikte olmadım zaten. bana hiç güven vermedi.. sevmedim belki ama çok hoşlanmıştım yani düşündüğümde beni heyecanlandıran tek kişiydi diyebilirim. zaten bende kesinlikle solist arkadaşın tekin biri olduğunu düşünmüyorum. ona kızınca eteğindeki bütün taşları döktü. ya bana diyoki arabada giderken seni öpmek istemiş sen istememişsin bu nedir allaşkına yaa,kaldı ki ben onunla beraberlik yaşamış da olabilirdim.kime ne, ne demek sen bunu yapmadın benim gözümde yükseldin. nasıl böle konuşabilir.bu şahısların ağzında nasıl bunlar dolanabilir. :5:

Siz de farkındasınız ki birbirinize uygun olmadığınızı anladığınızda alakayı kesseydiniz şu an bu sinir haribini yaşamazdınız... Nedense kadınlarda "olmayacak duaya amin deme" eğilimi var...

Eğer arkadaşı bunları sinirden uydurmuyorsa (pek sanmıyorum, "sağlam ayakkabı olmayan erkekler" kendi aralarında bu muhabbetleri döndürmeye bayılır) söylenenler gerçekten çok çirkin ... Siz de aranızda bir ilişki olmasının sağlıksızlığını anladığınız halde bulunduğu mekana giderek "ekmeğine yağ sürmüşsünüz" onun... Bu yaradılışta birine telefon ederek, mesaj çekerek yahut yüz yüze konuşarak özel durumlarınızı başkalarıyla paylaşmamasını anlatamazsınız. Üstüne üstlük aranızda geçmeyenleri bile anlatmasına sebep olabilirsiniz onunla muhatap olarak...

Madem kendi iradenizle uzaklaşamadınız ondan (size uygun olmadığını en başta aymışsınız ama kabullenmek istememişsiniz) bu tatsızlığı bir işaret sayın ve onunla aynı ortamda bulunmama kararınızı uygulamakta gecikmeyin... Bu kadarı yeterli olacaktır... O kalitede bir insan söyleyeceğiniz lafların ağırlığını anlayıp "Vay be ayıp etmişim" diyecek değil ya, yüzgöz olur, daha beter sinirlendiğinizle kalırsınız...

evet haklısınız en başta aydım ama işin içine duygular karışınca mantık bazen devre dışı kalıyor.arkadaşı sinirden bunları uydurmuyor çünkü aramızda geçenleri beraber olmadığımızı yani doğruları biliyor. uyduruyor olamaz diye düşünüyorum.zaten konu yeterince çirkin birde mesajla veya telefonla iyice seviyesizleşir doğru sölüyosunuz.zaten kızdımı ağzına geleni söleyen bi tip.

evet canım çok iyi analiz etmişsin. ona güvenmediğim için birlikte olmadım zaten. bana hiç güven vermedi.. sevmedim belki ama çok hoşlanmıştım yani düşündüğümde beni heyecanlandıran tek kişiydi diyebilirim. zaten bende kesinlikle solist arkadaşın tekin biri olduğunu düşünmüyorum. ona kızınca eteğindeki bütün taşları döktü. ya bana diyoki arabada giderken seni öpmek istemiş sen istememişsin bu nedir allaşkına yaa,kaldı ki ben onunla beraberlik yaşamış da olabilirdim.kime ne, ne demek sen bunu yapmadın benim gözümde yükseldin. nasıl böle konuşabilir.bu şahısların ağzında nasıl bunlar dolanabilir. :5:

tabiki oladabilirdin..ozaman da gözümden düştün deme hakkını kendinde bulabilicekmiydi acaba!
diyorum ya bukadar özel şeyleri anlatan bir adam erkeklik mi yaptığını sanıyor acaba..
amacı ne..napmaya çalışırlar anlamam..
aman..ucuz kurtulmussun canım..bu devirde insanları iyi tartmak tanımak gerekli..herşey beklenir..
iyi ki kendini korumussun bu adamdan..buraya birçok hata yapıp ayrılmısta olabilirdin..tekrar diyorum tatlım ucuz kurtulmussun..bırak dert bile etmeye deymez:)

tabiki oladabilirdin..ozaman da gözümden düştün deme hakkını kendinde bulabilicekmiydi acaba!
diyorum ya bukadar özel şeyleri anlatan bir adam erkeklik mi yaptığını sanıyor acaba..
amacı ne..napmaya çalışırlar anlamam..
aman..ucuz kurtulmussun canım..bu devirde insanları iyi tartmak tanımak gerekli..herşey beklenir..
iyi ki kendini korumussun bu adamdan..buraya birçok hata yapıp ayrılmısta olabilirdin..tekrar diyorum tatlım ucuz kurtulmussun..bırak dert bile etmeye deymez:)

erkek deil ki bunlar bu erkeklik mi yani, etek giydirip gezdirmek lazım bölelerini. dert etmeye bile değmez ama işte kendime yediremiyorum bu ş...sizliği,aşağılanmış hissediyor insan kendini.3.bi şahıs nasıl kalkıp diyebiliyor beraber olmadın gözümde yükseldin, dediğin gibi nerden buluyor bu hakkı.tabiki bu ş...sizden buluyor.biyandan orda burda konuştuğu yanına mı kalacak diyorum sinirleniyorum ve tabiki çok kırıldım ve üzülüyorum :59:

erkek deil ki bunlar bu erkeklik mi yani, etek giydirip gezdirmek lazım bölelerini. dert etmeye bile değmez ama işte kendime yediremiyorum bu ş...sizliği,aşağılanmış hissediyor insan kendini.3.bi şahıs nasıl kalkıp diyebiliyor beraber olmadın gözümde yükseldin, dediğin gibi nerden buluyor bu hakkı.tabiki bu ş...sizden buluyor.biyandan orda burda konuştuğu yanına mı kalacak diyorum sinirleniyorum ve tabiki çok kırıldım ve üzülüyorum :59:

bak canım..eğer yanına kalmasın diye işlere girişirsen..emin ol bi bayan olarak üzülen yine sen olursun..
şimdi yaptıklarını anlatan yani aramızda birşey geçmedi diye..
daha da hırslanıp aranız da geçmeyenleri geçti diye anlatır.
unutma ki öfkeyle kalkan zararla oturur.
biraz zaman geçsin. oda ararsa uygun bir dille görüşmek istemediğini söylersin.
ki sen neden bunları anlattın dersen..solistle birbirlerine girerler aradaki konu yine sen olursun..
böyle iğrenç bir ortamda konu olmamak için..susmak gerekli bu durumda..
hırslarını bir kenara bırak..zaten senin hakkında kötü bişey anlatmamış..birde bardağa dolu tarafından bak ve o iğrenç yaratıktan uzak dur..

bak canım..eğer yanına kalmasın diye işlere girişirsen..emin ol bi bayan olarak üzülen yine sen olursun..
şimdi yaptıklarını anlatan yani aramızda birşey geçmedi diye..
daha da hırslanıp aranız da geçmeyenleri geçti diye anlatır.
unutma ki öfkeyle kalkan zararla oturur.
biraz zaman geçsin. oda ararsa uygun bir dille görüşmek istemediğini söylersin.
ki sen neden bunları anlattın dersen..solistle birbirlerine girerler aradaki konu yine sen olursun..
böyle iğrenç bir ortamda konu olmamak için..susmak gerekli bu durumda..
hırslarını bir kenara bırak..zaten senin hakkında kötü bişey anlatmamış..birde bardağa dolu tarafından bak ve o iğrenç yaratıktan uzak dur..

evet kötü bişey anlatmamış ama yinede insanlar onun benle beraber olmak için bana yaklaştığnı biliyolar ağızlarına böle iğrenç bi laf vermiş işte.çok ama çok çirkin.beraber olduk diye bahsetmek veya olmadık diye bahsetmek biyerde aynı. ikisini de sölemek biyerde aynı derecede ş...sizlik.zaten ona söleseydim bile solist arkadaşının sölediğini sölemiycektim nasılsa ona anlatan ortamdaki tanıdık herkese anlatmıştır.sağdan soldan duydum diyecektim.kulağıma geliyor diyecektim.bilmiyorum belkide solistin de karaktersizliğinden kaynaklanıyor kızdı diye bire bin katıp anlattı belkide kafam çok karışık

evet kötü bişey anlatmamış ama yinede insanlar onun benle beraber olmak için bana yaklaştığnı biliyolar ağızlarına böle iğrenç bi laf vermiş işte.çok ama çok çirkin.beraber olduk diye bahsetmek veya olmadık diye bahsetmek biyerde aynı. ikisini de sölemek biyerde aynı derecede ş...sizlik.zaten ona söleseydim bile solist arkadaşının sölediğini sölemiycektim nasılsa ona anlatan ortamdaki tanıdık herkese anlatmıştır.sağdan soldan duydum diyecektim.kulağıma geliyor diyecektim.bilmiyorum belkide solistin de karaktersizliğinden kaynaklanıyor kızdı diye bire bin katıp anlattı belkide kafam çok karışık

o halde zaman biraz geçsin..uygun bir şekilde "senden bekleneni yapmıssın tebrik ederim" dersin..:97:

Ben bu kadar büyütecek birşey göremiyorum ortada.Bu adamlar arkadaş ve sürekli birlikteler anlaşılan.Tabii ki dertleşip,konuşuyorlardır.Senden sözetmiş olması normal.Sen de büyük ihtimalle bir kızarkadaşına anlatmışsındır olanları.Haa bunlar gece yaşayan tipler,kızlardan farklı sözederler,onu bilemem.Ama şimdi kalkıp adamı arayıp sitem etmen anlamsız bence.Polemik olur,uzar,önem verdiğini,ciddiye aldığını filan düşünür,hiç gerek yok.

Ben bu kadar büyütecek birşey göremiyorum ortada.Bu adamlar arkadaş ve sürekli birlikteler anlaşılan.Tabii ki dertleşip,konuşuyorlardır.Senden sözetmiş olması normal.Sen de büyük ihtimalle bir kızarkadaşına anlatmışsındır olanları.Haa bunlar gece yaşayan tipler,kızlardan farklı sözederler,onu bilemem.Ama şimdi kalkıp adamı arayıp sitem etmen anlamsız bence.Polemik olur,uzar,önem verdiğini,ciddiye aldığını filan düşünür,hiç gerek yok.

belki benden söz etmiş olması normal ama böle söz etmiş olması beni üzdü.özel diyaloglarımızı üçüncü kişilerin ağzından duydum ve bu da beni çok yaraladı.yapılacak en doğru şeyin uzak kalmak olduğunu bir kez daha tasdik ettim burda.

Arkadaşıyla elbet bir şeyler paylaşır da, bu erkekçik fazla detaya girmiş diye düşünüyorum. Ama öyle yanına bırakmayacak bir şey de pek yok. Bırakın ne hâli varsa görsün. Ama yeri gelirse de "seninle ilgili güvensizliklerimi haklı çıkardığın için teşekkür ederim, seninle ilgili doğru karar vermişim" falan dersiniz belki, ne bileyim...

Son düzenleme:
Back
X