Süt Alerjisi Olan Bebeğim

Benim de aynı şekilde kakada kan var 2 haftadır süt ürünü tüketmiyorum ama başka şeylere de var sanırım çünkü geçmedi kakadaki kan yumurtayı da kestim 4 gün oldu domates ve ceviz de tüketmiyorum 4 gündür ve bugun cok az miktar yine kan gördüm cok moralim bozuldu acaba bu kan süregelen bir şey mi yoksa hemen etki eder miydi kestiklerimden olsa valla kafayı yicem. Bu 4 günde kuzu eti patates kabak patlıcan zeytin makarna ekmek yedim

Benim de aynı şekilde kakada kan var 2 haftadır süt ürünü tüketmiyorum ama başka şeylere de var sanırım çünkü geçmedi kakadaki kan yumurtayı da kestim 4 gün oldu domates ve ceviz de tüketmiyorum 4 gündür ve bugun cok az miktar yine kan gördüm cok moralim bozuldu acaba bu kan süregelen bir şey mi yoksa hemen etki eder miydi kestiklerimden olsa valla kafayı yicem. Bu 4 günde kuzu eti patates kabak patlıcan zeytin makarna ekmek yedim sadece.
Kuzu etinde sıkıntı çıktı mı peki? Hangi besinlerde sorun yaşadınız

Ben bugün gittim. Bana bugün direk aç yoğurt ye eger kaka kanlı olursa tekrar diyetini kapat 1 ay sonra gel her ay bir gün açacağız diyetini deneme yanılma yoluyla bu durumu aşacağız dedi umarım işe yarar mukuslu ve yeşil kakaya takılma kanlı olursa direk kapat diyeti bir sonraki ayı bekle dedi.
Merhaba hangi doktora gittiniz acaba

Back