- 11 Aralık 2022
- 52
- 13
- 8
- 23
- Konu Sahibi Aylakkyildiz
Bişey sormak istiyorum, sütünüz yoksa yada çocuğunuz sizi emmiyorsa . Güvendiğiniz ,sağlıklı olduğunu düşündüğünüz birine çocuğunuzu emzirirmisiniz yoksa mamı verirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey sormak istiyorum, sütünüz yoksa yada çocuğunuz sizi emmiyorsa . Güvendiğiniz ,sağlıklı olduğunu düşündüğünüz birine çocuğunuzu emzirirmisiniz yoksa mamı verirsiniz
Ben 3 çocuk büyüttüm çocuklarım 2. Ayları bittikten sonra emmek istemediler ama çok uğraştım çabaladım 7.aydan sonra kendiliğinden emmeye başladılar hiç bırakmadılar mama verme uğraş emmiyorsa sütünü sağ veya kaşıkla ver bi şekilde emzir sütünün çoğalması içinde bol bol su içBişey sormak istiyorum, sütünüz yoksa yada çocuğunuz sizi emmiyorsa . Güvendiğiniz ,sağlıklı olduğunu düşündüğünüz birine çocuğunuzu emzirirmisiniz yoksa mamı verirsiniz
Biz yakın arkadaşımdan aldık. Sezaryenden dolayı sütüm geç geldi ve bebeğim asla emmedi sağmaklada azıcık çıkıyordu sağ olsun arkadaşım sağıp gönderdi her gün eşim gidip aldı. Böylelikle kırkı çıkana kadar bol bol anne sütü içti. Bir kerede memesinden emdi sorunu anlayabilmemiz için. ( benden çok süt gelmiyor diye kızıyordu büyük ihtimalle) Bende 3.5 aya kadar hep sağıp sağıp biberonla verdim. Mama takviyesi kullandık hep doğduğundan beri. Bence bildiğin biriyse alınabilir ne yiyip içtiğini biliyorsun sonuçta. Dini boyutunu bilemiyorum tam olarak araştırmadım. Ama arkadaşımın bebeğide erkek bizimde erkek.Bişey sormak istiyorum, sütünüz yoksa yada çocuğunuz sizi emmiyorsa . Güvendiğiniz ,sağlıklı olduğunu düşündüğünüz birine çocuğunuzu emzirirmisiniz yoksa mamı verirsiniz
Cocugun rizasi ile Sut kardeslik bagi nasil oluyor ki ? Z zxshermine
Benim sütüm var problemim yok yani. Bi bebeği emzirmiştim. aklıma geldi merak ettim. Annesinin yerine koydum ben olsam diye siz olsanız başkasının emzirmesini istermiydinizBen 3 çocuk büyüttüm çocuklarım 2. Ayları bittikten sonra emmek istemediler ama çok uğraştım çabaladım 7.aydan sonra kendiliğinden emmeye başladılar hiç bırakmadılar mama verme uğraş emmiyorsa sütünü sağ veya kaşıkla ver bi şekilde emzir sütünün çoğalması içinde bol bol su iç
Öyle bişeye ihtiyaç duymadım ama istemezdim kıskanırdım kesin onun yerine 5 aylık olana kadar mama verirdim sonra ek gıdayla büyür zatenBenim sütüm var problemim yok yani. Bi bebeği emzirmiştim. aklıma geldi merak ettim. Annesinin yerine koydum ben olsam diye siz olsanız başkasının emzirmesini istermiydiniz
Bebegi emmeyi reddeden ve mama vermekten nefret eden bir kadin olarak emse ben baskasini emmesine izin verirdim. Kendim de baska bebegi emzirmek konusunda hic tereddut etmezdim. (Mama dusmani benim zihnim)Bişey sormak istiyorum, sütünüz yoksa yada çocuğunuz sizi emmiyorsa . Güvendiğiniz ,sağlıklı olduğunu düşündüğünüz birine çocuğunuzu emzirirmisiniz yoksa mamı verirsiniz
El kadar bebenin nesini kıskanıyorsunuz anlamadım. Anne sütü sağlıklıdır, bebek için daha iyi olmaz mı mamadan?Öyle bişeye ihtiyaç duymadım ama istemezdim kıskanırdım kesin onun yerine 5 aylık olana kadar mama verirdim sonra ek gıdayla büyür zaten
Ek gida anne sutu ya da formul mama yerine kullanilmaz. Adi uzerinde “ek”Öyle bişeye ihtiyaç duymadım ama istemezdim kıskanırdım kesin onun yerine 5 aylık olana kadar mama verirdim sonra ek gıdayla büyür zaten
Düşüncenizi doğru buluyorum bende sağlıklı birine emzirirdim herhalde mama hep kimyasal anne sütündeki antikorlar mamada yokmuşBebegi emmeyi reddeden ve mama vermekten nefret eden bir kadin olarak emse ben baskasini emmesine izin verirdim. Kendim de baska bebegi emzirmek konusunda hic tereddut etmezdim. (Mama dusmani benim zihnim)