Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhabalar,
Eskişehir'de yaşıyorum. 2 aylık bir kızım var. Sütüm bir miktar fazla. Eskişehir'de yaşayan bir bebeğe süt annelik yapabilirim. (Alkol ve sigara kullanmıyorum.)
Merhabalar,
Eskişehir'de yaşıyorum. 2 aylık bir kızım var. Sütüm bir miktar fazla. Eskişehir'de yaşayan bir bebeğe süt annelik yapabilirim. (Alkol ve sigara kullanmıyorum.)
bende tebrik ederim. anne sutunu sonuna kadar destekliyorum. bir bebege inek sutunden uretilen devam sutu vermek yerine, faydali baska bir annenin sutu vermek bence daha mantikli. ne yazikki halkimiz bu duruma alisik degil.
Canim belki saglik ocaklarina veya cocuk doktorlarina mesaj birakabilirsin. Cunku cocuk doktoruna anneler genelde duzenli gittigi icin bulma sansin bence daha yuksek. cocuk doktoru sutu olmayan anneye mesela senin numarani verip tavsiye edebilir.