Süt Annelik Yapabilirim.

sewqii

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
51
18
18
35
Eskişehir
Merhabalar,
Eskişehir'de yaşıyorum. 2 aylık bir kızım var. Sütüm bir miktar fazla. Eskişehir'de yaşayan bir bebeğe süt annelik yapabilirim. (Alkol ve sigara kullanmıyorum.)

Sizi tebrik ediyorum
Hastanede birdunya kadin dogum yapiyor ama biz yeni dogan bebeklerimize annesinin sutu az yada hemen gelmedi diye mama veriyoruz nasil bir mantik anlamiyorum xok mu zor diger annelerden birinin emzirmesi hem annenin sutu cogalir hemde bebek sut emer

Insanlar işin dini boyutunu öncelikli olarak düşünmekte, halbuki sütannelik islam dininde yer almiş bir uygulama zaten. Tek yapilmasi gereken kime sut annelik yapildiginin bilinmesi.
Hala bulamadim bir yavrucak. Dolapta birsuru sutum var. Olmadi hastaneye gidip bulucam birini.

Anne sütü ilk altı ay bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Bu eşşiz besinin içeriği tamamen bebeğin ihtiyaçlarına göre oluşur. Araştırmalar; erken doğmuş bebekle, zamanında doğmuş bebeğin annelerinin sütleri arasında fark olduğunu gösteriyor. Yani sutunuz bebeginiz ayina gore degisir. Sizincocugunuz 2ayliksa Sut annelik yapmak icin 2aylik bir bebek bulmaniz gerekcektir. Hastanede yeni dogmus bir bebege verirseniz hem agir gelicektir hemde tutmama ihtimali cok yuksek. Yaptiginiz sey tartismasiz harika bisey. Keske benimde fazla olsa bende yapsam. Yada fazla olan herkes Bu girisimde olsada bebeklerimiz daha kucucukken mama almak zorunda kalmasa... Tebrik ederim.

Evet, aylar arasindaki besleyicilik ve sutun yapisi, yapilan arastirmalarla sabit. Dikkatli ve bilinçli davranmak lazim ha deyince olmaz...

Ne güzel dusunmıssunjz Allah cc razı olsun .bende bebegimi çok emzıremedım keşke sizin gibi birisi vıksaydı karsıma. Allah sutunuze bereket versin

sütünüzü alan çocuk bebeğinizle kardeş hükmünde olacak. Hastaneye gidip sütünüzü tanımadğınız birine verince ya da birelerine yıllar sonra onun bebeğinizle arasında evlilik olmayacağı ne malum?. Böyle şeyler yalnızca türk filminde olmuyor. Davranışınız hayır anlamında çok güzel ama bu yönden düşündünüz mü hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…