süt annelik

angel_x88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
32
5
38
37
internet üzerinden bulunan süt anneliği hakkında ne düşünüyorsunuz?sütü olan anneler olmayanlara yada yetmeyenlere verseler nasıl olur?

internet üzerinden bulunan süt anneliği hakkında ne düşünüyorsunuz?sütü olan anneler olmayanlara yada yetmeyenlere verseler nasıl olur?

Bence dini hassasiyetinize göre değişir. Süt annelik islam dininde çok önemlidir. Eğer aynı kişiden süt emerlerse süt kardeş olmuş olur yavrularınız ve nikah düşmez. Bu nedenle internetten süt paylaşmak dinen doğru değil. Bir de sütü aldığınız kişinin kişiliği ve helalinden beslenip beslenmemesi bile bence önemli.

Dini açıdan bakmasam bile süt veren kişinin beslenmesi nasıl ne yiyor ne içiyor bebeğinize zararlı olur mu bilemezsiniz değil mi?

haklısınız beslenmesi ne gibi alışkanlıkları var vs. çok önemli ayrıca sütten bulaşan hastalıklar açısından da büyük risk!!!

haklısınız beslenmesi ne gibi alışkanlıkları var vs. çok önemli ayrıca sütten bulaşan hastalıklar açısından da büyük risk!!!

Evet bana da hem dini acidan hem de etik olarak doğru gelmiyor. Çünkü gercekten cocuk süt emdigi kadının huyunu falan da alir. Haram süt emmis, sütü bozuk tabirleri de ne kadar hoş olmasa da burdan gelir...

evet çok doğru. Aslında bu konuya şurdan geleceğim sütüm bebeğime az geliyor ve mama takviyesi yapıyorum mama verdiğim için üzülüyorum ve internette böyle bi yer gördüm süt annelik sitesi gibi ve buldum da daha sonra cesaret edip bu işe kalkışamadım .Risklerini bebeğime zararlarını düşününce vazgeçtim

oğlum yoğun bakımdayken başta sütüm gelmedi eşim de arkadaşlarından isteyelim mama vermeyelim dedi. ben de "bayanların çoğu bebeği varken sigara içiyor, bulaşıcı hastalığı olabilir, belki sakıncalı besleniyor başkasının sütünü veremem" demiştim. eşim de öyle deyince bana hak verdi, çok şükür süt de geldi.
sütü artırıcı damlalar tamamen bitkisel var. damla kullandığım gün süt geldi

Peki o damlaları herkes kullanabiliyor mu sütü artırır mı bana isimlerini özelden yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…