süt azalması

esra_4242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
76
20
3
28 günlük yeni anneyim bebeğimi emziriyorum ama bazen sütüm azalıyor bu neden oluyor acaba bilen yada yasayan var mı ne yapmam lazım

Dınlenmen gerek sütü en çok uyku yapar bebeğin uyurken sende mutlaka şekerleme yap , en azindan artana kadar.Sabahları çok olur geceye dogru azalır normaldir .Sabah artar çunkü uyumus oluyorsun .

Dınlenmen gerek sütü en çok uyku yapar bebeğin uyurken sende mutlaka şekerleme yap , en azindan artana kadar.Sabahları çok olur geceye dogru azalır normaldir .Sabah artar çunkü uyumus oluyorsun .
evet aynen öyle oluyor bende düzenli yemiyorum ondan oluyor diye düşünüyordum tesekkur ederim cevap için

Bol bol süt iç ve emzireceğin vakit en son hangi göğsünden emzirdiysen ondan başla buda sütü arttırır.

İlk zamanlar öyle olur zaten.. sık sık emzirmeye özen göster.. sen azaldigini sanırsın ama, bebeğe o öğün yetecek kadar süt depolanmistir göğüslerinde.. zaten öyle olması doğal.. Yinede artmasını göğüslerinin sismesini istersen sana bir kâse yogurda bir demet dere otu dograyip yemeni tavsiye ederim.. 1-2 saate farkı görebilirsin..

evet aynen öyle oluyor bende düzenli yemiyorum ondan oluyor diye düşünüyordum tesekkur ederim cevap için
gogusun bos gibi olmasi sutun azaldigini gostermez cnm .hatta ilerleyen aylarda hic sismeyecek terbiye olacak
bebegini emzirdikce sutun artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…