Ben 10 aydir hamile kalmaya calisiyordum.doktora gittik her ikimizinde hicbir problemi yok ama olmuyordu...gecen ay devamli incir ve havuc suyu ictim ve 5 gun bugunle beraber adetim gecti muhtemelen hamileyim yarin test yapicam tum belirtiler varBir arkads tan duydum da deneyen varmi 2 gündür başladık eşimle
İnşallah canim bizimde sorunumuz yok sukur ama kalamiyorum.Ben 10 aydir hamile kalmaya calisiyordum.doktora gittik her ikimizinde hicbir problemi yok ama olmuyordu...gecen ay devamli incir ve havuc suyu ictim ve 5 gun bugunle beraber adetim gecti muhtemelen hamileyim yarin test yapicam tum belirtiler var
Inicirle havuc suyunu mutlaka dene inan cok faydasi varrİnşallah canim bizimde sorunumuz yok sukur ama kalamiyorum.
Burdan ogrendim bende 9 tane inciri 2ye boluyosun oncesinde 2.5 su bardagi hazir su olacak aritilmis yani kaynatiyosun fokur fokur kaynadiginda incirleri at icine 15 dakika orta ateste kalsin.15 dakikayi gecirme ve kapakli bir kapta yap.ocaktan al incirleri cope at incir suyu biraz ılınsın. Sonra aynen 2.5 bardak kaynamis suya 4e bolunmus 2 orta boy havucu atiyosun aynen incir gibi ama bu 20 dakika ocakta kalacak.ocaktan alinca incir suyuyla karistir yaptiginin yarisini sabah kahvaltidan 15 dakika once diger yarini aksam yemekten 15 dakika once afiyetle ic tatlim.hergun ayni saatlerde icersen daha duzenli olur...inan yumurtalarin hdaha duzenli calismaya basliyor kasiklarindaki agridan hissedeceksinnn ben 1ay yaptim sadece ve hamilelik belirtilerim hepsi var yar test yapicam mutlaka yappppp...benim attigim msjlara bakarsan ben cok yontem arastirdim ama en hayirlisi buyduInicirle havuc suyunu mutlaka dene inan cok faydasi varr
Bunlari uygula insallah sonra bana dua edeceksinnnnnnİnşallah canim bizimde sorunumuz yok sukur ama kalamiyorum.
İnş canim ben bu ay Yumurt takibi yaptirdim iğneyle 18. Gün çatlatma ıgnemi oldu 20 .günumdeyim.şimdi zararı olurmuki gelecek ay mi yapsam bilemedimBunlari uygula insallah sonra bana dua edeceksinnnnnn
Valla benimde aynen oyledi 2 yumurta ve buyuktu.ama dogal yontemle cok daha tesirli ayrica o klomen 2 ay ususte kullanilinca kist yapiyor ara vererek kullanmak lazim sen beni dinle 2 ay ususte catlatmayi kullanma ara ver bunu yap.ben kafama gore konusmuyorumBende hiç sorun yoktu 26 mm 1 tane takipleri büyüttük normalde de oluyodu ama takiple denedik
Nladim canim fikrini paylaşan hoşuma gitti çok saol valla doktor ne derse klomeni kullandığım ay kist oldu zaten sevmiyorum. Bi de kist gitsin diye bekledim hsg çektirdim yine kist oldu bekledim 1 ay boş bu ay da takip pazartesi iğneValla benimde aynen oyledi 2 yumurta ve buyuktu.ama dogal yontemle cok daha tesirli ayrica o klomen 2 ay ususte kullanilinca kist yapiyor ara vererek kullanmak lazim sen beni dinle 2 ay ususte catlatmayi kullanma ara ver bunu yap.ben kafama gore konusmuyorum
Canim musait oldugumda yazisirizDbu arada buraya konu açtım güya karışım için ben 3.gün icememeye başladım mide eahatsizligindangünüm geçse hamileyim dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?