Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt buharı ne ben ilk defa duydumKimse yokmuuu
Sütü kaynatıp içine maydonoz atıyorsun adet bittikten sonra yapıyorsun ve onun buharında oturuyorsun rahim soğukluğu iltihp vs için yumurtanın çatlamasına da yardımcı oluyor benim ablama ebe öyle demişti yaptı ve o ay hamile kaldı benim sorumda bunu yumurtlama günü yapsak olur muSüt buharı ne ben ilk defa duydum
Rahmi temizliyormuş inşallah iyidirYa ben de yapmaya çalıştım 2 ay önce beşer dakika bir kaç gün oturmaya çalıştım ama yapamadım bir şeyler oldu bitirdim. Ama o ay akıntım o kadar fazla olduki bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi çözemedim bilemedim![]()
Aa tamam doğru birden süt buharı olarak okuyunca aklıma gelmedi. Canım bende birkaç defa enfeksiyon için yaptım ama ben hep adetin bitimine doğru yaptım onun dışında yapmam önerilmedi bebek varsa zarar verir düşüğe neden olur dediler. Ben hiç hamile kalmadım kalan bilen varsa detaylı anlatırsa belki bizede yardımcı olurlar yerimi aldım bekliyorum :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimdeSütü kaynatıp içine maydonoz atıyorsun adet bittikten sonra yapıyorsun ve onun buharında oturuyorsun rahim soğukluğu iltihp vs için yumurtanın çatlamasına da yardımcı oluyor benim ablama ebe öyle demişti yaptı ve o ay hamile kaldı benim sorumda bunu yumurtlama günü yapsak olur mu
Ben de bu ay yapmayı düşünüyorumSütü kaynatıp içine maydonoz atıyorsun adet bittikten sonra yapıyorsun ve onun buharında oturuyorsun rahim soğukluğu iltihp vs için yumurtanın çatlamasına da yardımcı oluyor benim ablama ebe öyle demişti yaptı ve o ay hamile kaldı benim sorumda bunu yumurtlama günü yapsak olur mu
Yok canım 1 defa yapsan da yeterli bazıları 3 defa üst üste yap diyorlar ama 1 defada yetiyor nasıl içine sinerse ama 3 defa yapcaksan 3. Günden sonra birlikte ol ondan önce olma ben öyle biliyorumKızlar adetim 2 gün önce bitti bugün başladım 13 dakika oturabildim yarın 15/20 tamamlarım inşallah. Yumurtlamaya kadar devam ediyoruz sanırım…
Bu ay 3 gün 10/15 er dakika yaptım adetle yumurtlama arasında , yumurtlamayı görünce bıraktım ve 2 gün değerlendirdim. Şimdi 4/5 gün geçti hiç geçmeyen sırt bel bacak ve sağ kasık ağrım var heleki ayaktaysam… ya şifayı kaptık ya bebeği :))Yok canım 1 defa yapsan da yeterli bazıları 3 defa üst üste yap diyorlar ama 1 defada yetiyor nasıl içine sinerse ama 3 defa yapcaksan 3. Günden sonra birlikte ol ondan önce olma ben öyle biliyorum
İnşallah bebektir dikkat et üşütme kendiniBu ay 3 gün 10/15 er dakika yaptım adetle yumurtlama arasında , yumurtlamayı görünce bıraktım ve 2 gün değerlendirdim. Şimdi 4/5 gün geçti hiç geçmeyen sırt bel bacak ve sağ kasık ağrım var heleki ayaktaysam… ya şifayı kaptık ya bebeği :))
Hayırla , sağlıkla, kolaylıkla olacak olan olsun inşallahİnşallah bebektir dikkat et üşütme kendini
Bebektir inşallah:) sonucu bizimle paylaşır mısınızHayırla , sağlıkla, kolaylıkla olacak olan olsun inşallah![]()
Seve seveBebektir inşallah:) sonucu bizimle paylaşır mısınız![]()
Sonucunuz ne oldu acabaSeve seve![]()
Bende de pembe akıntı geldi adetim yeni bitmişti ondandır belki. Küçük bi leğeni klozete koydum öyle yaptim dizi ağrıtıyor uzun süre oturuncaKızlar bende bugün soğan sarımsağı kaynatıp viledaya koyup oturdum battaniyeye le de ortum her tarafı aşırı terledim sonrasinda bı kaç damla pembe akıntı geldi çok korktum adetim dün bitmişti sizce neden oldu birilerine uyup yaptim![]()