- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Nurrrrrrrrrrrrrrrr
-
Peki diyette bu hırıltılı solunum geçer mi iki ay oldu hiç geçmedi arada yok oluyor gibi ama tam anlamıyla geçmiyor birgün horlamasa öbür gün kesin horluyor bide sanki sürekli grip gibi ve bn eminim üşütmediğimeBu tarz diyetler ek gıda sürecinde açılıyor. Benim kızımda da çoklu besin alerjisi var. Ek olarak hırıltılı solunum egzamadan çok daha tehlikeli bir belirti ileride alerjik rinit veya astıma dönebiliyor. Mutlaka bir alerji doktoru ile görüşüp ilerleyin. 3 yaşında yaklaşan kızım hala yumurta yiyemiyor mesela, bizimde ilk belirtimiz mukuslu kakaydı ama alerjene maruz kaldıkça arttı.
Alerji kaynaklı geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı olabiliyor. Süt ve süt ürünleri veya yumurta gibi alerjenleri direkt olarak tüketmemeye ek olarak işlenmiş-hazır gıdalar ve yemeklerin içinde de tüketmemeniz gerekli. Hamur işleri dahil. Ayrıca toz, ev bitkileri veya deterjan hassasiyeti de olabilir. Bebek küçük olduğu için bunları anlamak biraz zor oluyor. Bir çocuk alerji uzmanına gidip görüş alabilirsiniz. 1 yaş öncesi kan testleri yanıltıyor ama deri testi yaptırabilirsiniz.Peki diyette bu hırıltılı solunum geçer mi iki ay oldu hiç geçmedi arada yok oluyor gibi ama tam anlamıyla geçmiyor birgün horlamasa öbür gün kesin horluyor bide sanki sürekli grip gibi ve bn eminim üşütmediğime
Peki şey soracam bunları yerken normal yemeğinizi yiyorsunuz dimi yanı alerjisi olmayanlaraBen sadece süt ürünleri diyeti yapıyordum ilk diyet açma başarısız oldu iki gün yedim sabaha kadar gazdan kıvrandı çocuğum.
6.5 aylıkken yaklaşık on gündür yeniden açtık bana doktorum ilk gün bir kase muhallebi ertesi gün bir tane kefir ve üçüncü gün büskivi ile açacaksın demişti. Şimdi bir kutu büskivi ile kefir yedim su ana kadar iyi gidiyoruz mukusu kalmadı iki buçuk aylıktan itibaren yapıyorum diyeti . Mukus en son geçiyor
Tam anlamadım ama anladığım kadarıyla normal yediğim her şeyi yemeye devam ettim.Peki şey soracam bunları yerken normal yemeğinizi yiyorsunuz dimi yanı alerjisi olmayanlara