Süt gibi akıntı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rzkyr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar 21 haftalık hamileyim ..Dün süt gibi beyaz bir bir akıntım oldu normal mi acaba?daha önce de oluyordu ama bu defa fazlaydı .o yüzden sizlere danışmak istedim

Benim başından beri oluyor doktor hep normal dedi. Sizin de normaldir büyük ihtimalle hatta sonlara doğru daha da artıyormuş akıntı.ama siz tabiki yine de doktorunuza bahsedin bu durumdan.

Benim başından beri oluyor doktor hep normal dedi. Sizin de normaldir büyük ihtimalle hatta sonlara doğru daha da artıyormuş akıntı.ama siz tabiki yine de doktorunuza bahsedin bu durumdan.
Anladım ,önceden olduğu için ben de önemsemedim ama artınca bir tedirgin oldum ,demekki artabilir ..sizin dediğiniz gibi normaldir inşallah.doktor genelde suyuna boyuna falan bakıp normal demişti daha önce yine bahsederim.teşekkür ederim 🙏

Bir sorum daha olcak ben bebeğimin hareketlerini yeni yeni hissediyorum 21.haftadayım dün çok hareketliydi mesela ,bugün ise hiç hareket yok gibi çok nadir birkaç defa ,bu da normal mi acaba 😟ilk hamileliğim hep bi tedirginlik

Bir sorum daha olcak ben bebeğimin hareketlerini yeni yeni hissediyorum 21.haftadayım dün çok hareketliydi mesela ,bugün ise hiç hareket yok gibi çok nadir birkaç defa ,bu da normal mi acaba 😟ilk hamileliğim hep bi tedirginlik
Evet gayet normal. Sizin haftalarınızda ben de bir gün çok yoğun hissesiyordum ertesi gün hissetmek için kırk takla atıyordum. İlk hissetmeye başladığınız haftalarda düzensiz olması çok normal. İlerleyen süreçte her gün hissedecek hatta dışardan bile görmeye başlayacaksınız merak etmeyin.😊

Evet gayet normal. Sizin haftalarınızda ben de bir gün çok yoğun hissesiyordum ertesi gün hissetmek için kırk takla atıyordum. İlk hissetmeye başladığınız haftalarda düzensiz olması çok normal. İlerleyen süreçte her gün hissedecek hatta dışardan bile görmeye başlayacaksınız merak etmeyin.😊
Çok şükür ya 🙏bugün ben de öyleyim resmen yalvarıyorum tatlı yiyorum falan 😄yine olmadı ..rahatladım sayenizde ..yaşayan Bİlen kişiden duymak daha da rahatlatıyor teşekkür ederim 🙏

Back
X