Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok sukur canim. Darisi basina insaallah. Bizde esimde de biraz problemler vardi onlari da halledince cok sukur sonunda tutturduk :) Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaallah..
Cok sukur canim. Darisi basina insaallah. Bizde esimde de biraz problemler vardi onlari da halledince cok sukur sonunda tutturduk :) Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaallah..
Büyük ihtimal kız gibi canim. Ama en son secde pozisyonundaydi kesin emin olamadi doktor :) benim içime de basindan beri kiz doguyordu bakalim hayirlisi.
Kızlar benim de bu süt hormonuyla basim belada. İlk doktora gittiğimde 63 tu ilaç kullandım dustu. İlaç bittikten 3 ay sonra tekrar gittim 52 çıktı. Halbuki aslanpencesi kurunu de ictim yine de 52 çıktı. Ama doktor önemsemedi. 100 un ustunde olmazsa çok sorun değil dedi. 1 yıldır çocuk olmadi. Anladım ki benim en büyük sorunum bu.