Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan almıştım bende.
Sonradan öyle olduğunu bende farkettimBende başlığı görünce bir kamu spotu bir sosyal msj sanmıştım
Lansinoh Affinity Elektrikli Süt Göğüs Pompası
ben bu markayı kullanmıştım iyi
Şu an onu kullanıyo ama kiralık olarak normalde çok pahalıymış çünküAmeda Lactaline.. Bir çok marka kullandım ama bu gerçekten çok iyi..
Teşekkürler şimdi zaten kiralık kullanıyolar o nedenle kira parasına satın alalım bari dediler..Milkway i pump kullandım bende memnunum işime çok yaradı ama medela hastane tipi eczanelerden kiralayabilirsiniz. Şimdiki Aklım olsa öyle yapardım.
Lansinohu hemen hemen herkes demiş ona yönelelim bari :)Ben ilk basta medela swing kullandim hic memnun kalmadim sonra arkadsima verdim ama o memnun kaldi. Suanda lansinoh kullaniyorum ondan daha cok verim aliyorum. Ki medela lansinoha gore daha pahaliydi olmasina ragmen..
Bizim gördüğümüzde bu gibi bir şeydi :)Bundan almıştım bende.
Kullanmak durumunda kalmadım, ihtiyacı olan bir yakınima verdim gayet memnun kalmıştı. Vakit kazandıriyor çünkü ikisini birden sağabiliyorsunuz.