Bebek Beslenmesi Süt için

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

marcello

Saudade
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
1.534
1.006
248
Ablalarım iyi akşamlar, yengem için süt sağma makinesi arıyoruz manuel olmayacak ama, marka olarak önerebileceğiniz bir ürün var mı ?

Ameda Lactaline.. Bir çok marka kullandım ama bu gerçekten çok iyi..

Milkway i pump kullandım bende memnunum işime çok yaradı ama medela hastane tipi eczanelerden kiralayabilirsiniz. Şimdiki Aklım olsa öyle yapardım.

En çok lansinoh öneriyorlar ama ben kullanmadım

Ben ilk basta medela swing kullandim hic memnun kalmadim sonra arkadsima verdim ama o memnun kaldi. Suanda lansinoh kullaniyorum ondan daha cok verim aliyorum. Ki medela lansinoha gore daha pahaliydi olmasina ragmen..

Milkway i pump kullandım bende memnunum işime çok yaradı ama medela hastane tipi eczanelerden kiralayabilirsiniz. Şimdiki Aklım olsa öyle yapardım.
Teşekkürler şimdi zaten kiralık kullanıyolar o nedenle kira parasına satın alalım bari dediler..

Ben ilk basta medela swing kullandim hic memnun kalmadim sonra arkadsima verdim ama o memnun kaldi. Suanda lansinoh kullaniyorum ondan daha cok verim aliyorum. Ki medela lansinoha gore daha pahaliydi olmasina ragmen..
Lansinohu hemen hemen herkes demiş ona yönelelim bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…