Sut kanallarinin tikanmasi, abse, mastlt

yasmindem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
29
0
86
40
İstanbul
Arkadaslar benim 6 aylik bebegim var. Gogsumde hafif sertlik olustu. Onemsemedim emzirdikce gecer dedim. Pazrtesi 39 derece ates ve sitmayla dr gittim. Gogsumdeki sertlik sut kanallarimin tikanmasindan dolayi olmus dahada sismis ve abseye cevirmis acil bosaltilmasi lazim dendi. Dun meme ucunun etrafindan 5-6 cm kesi acip bosalttilar ama kapatmadilar akmaya devam etsin diye. Simdi gogsum sutle doldu. Pompalayamiyorum pansumanlardan dolayi. Acaba sutu nasil bosaltabilirim lutfen yardim arkadaslar

Göğüslerine sıcak kompres uygulayabilirsin. Bir tasa kaynar su koy havluyu onunla ıslat ve göğüslerinin üzerinde tut ve elinle ya da makineyle sağ veya duşta sıcak suyla elinle sağabilirsin. Can yakıyor benimde başıma geldi. Ben sıcak havlu koydum ve koltuk altından göğse doğru elimle masaj yaptım daha sınra da sağdım. Umarım kısa zamanda iyileşirsin. Geçmiş olsun.

Benim tam 6 kere basıma geldi kizim 6 aylık 3 unde cok kotu ateşlendim ağrıyı hatırlamak bile istemiyorum avaz avaz agliyodum cok kotuydum antibiyotik ve kızımı bol bol emzirip sagarak geçirdim ama size neden hemen müdahale edildi ki cok mü ilerlemişti acaba

Benimdd bu ikinci, ilkinde antibiyotikle gecti simdi baya buyuktu dr 150 cc iltihap bosaltik dedi. İgrenc bir agriydi ya Allah kimseye yasatmasin

40 gün oldu dogum yapalı ve meme ucunun düz olması, cok büyük olması, asimetrik olması, çatlaklar gibi tonla soruna rağmen emzirmeye uğraşıyorum. Emzirmeme ve sağmama rağmen sol göğsümün yarısı tıkandı. Apse olmadan antibiyotik ile kurtardım ama memelerin o kadar problemli ki her an apse olacak diye korkuyorum. Doğumdan daha acı verici ve zahmeti emzirmek. Allah emzirmen kadınlara yardım etsin.

Arkadaşlar aynı durum bnmde başıma geldi. ama bnde apseyi almak için açtklarnda apse yok galiba hiçbişey gelmıyr dediler. bi türlü geçmedi buna benzer bi durum yasayan var mı? çok zor durumdayım yardımcı olursanız cok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…