Slm hanımlar,
daha oncede bı konu acmıstım esımın aılesıyle ılgılı.. esımın babası sureklı bızden para istio.. eşim babası yuzunden işini bıraktı we suan hala işsiz.. bi sure once babası yine para istedi we esim parası olmadıgı ıcın benden altınlarımı ıstedı bozdurup butun parayı babasına wermek ıcın, ben tabı wermek ıstemedım sonucta o bızım gelecektekı guwencemız.. ben altınlarımı wermeyınce esımle tartıstık we daha 2,5 aylık ewlı olmamıza ragmen bosanalım dedı bna.. herneyse babası tatıle memlekete gıttı ondan kurtulduk.. ama annesi 2-3 gun bızde kaldı we butun ewımızı degıstırmeye calısıo herseye mudahale edıo ben arkamı doner donmez arkamdan konusuo buna sahıtte oldm.. artk dayanamadıgım ıcn teyzem acılen yurtdısından yanıma geldı bunalıma gırdıgım ıcn.. kaynanam bunu fırsat bilip teyzeme benı sıkayet etmeye basladı neymıs ben hıc bısı bılmıomusum teyzem benm ewımın esyalarına karısmalıymıs ws. sıkayet etcek hıc bısıde yapmadm hep saygımı korudum kaynanama karsı.. esım annesı babası bıze geldnmı butun dunyayı unutuo :S annesıne acmısın dıye soruyoruz ısrar ederek hayır dıo :S oglu gelnce ayak yapıo esımde bana kızıo anneme bakmıosun sen dıyerek.. resmen annesı ıcın bı odadan dıger odaya yatak tasımak ıstedı esım dun gece annesı bızde kalcak dıye (annesının rahat edebılmesı ıcın.) halbukı teyzem yurtdısından mısafır we esım onun ıcın lafta bıle olsa oyle bısı yapmadı.. mutfakta arkamdan konusurlarken duydum esımle annesını dun annesı esımı dolduruodu bana karsı..:S en kotusude ( ben haftaya yurtdısına gıtmek zorundayım okulum ıcın bı kac haftalıgına) we kaynanam bana cok durma yoksa kocan ewe bska karılar getırır gorursun erkektır o ben yapmaz dıyemem dedı.. esımı goturmek ıstıorm yurtdısına ama kaynanamla kayınpederım hemen ayak yapıo esımı kararından wazgecırıo.. esımde aılesını dınlıo benı 2. planda tutuo.. resmen esımı ankaraya goturebılmek ıcın annesınden ızın almak zorunda kaldm
eşim aslında çok kötü bi insan deil 6 senedir fln tanıorm aileside başlarda çok ii gibiydi.. kaynanam sürekli eşimi kontrol altında tutmak istio gel diince gelsn git diince gitsn benle ilgilensin soyledıgı her kotu sozu flnda seker hastalıgının etkısı olarak yorumluyo guya soyluomus unutuomus ertesı gun soyledıgını.. yüzüme karşı kızım kızım dıo ben mutfaga gıdıorm teyzeme bı ton sıkayet edıo (ettıgı seylerde ew duzenımle alakalı seyler 99%) dolabın yerını deıstırme ws. ben bısı bılmıormusum fln, hatta kaynanam buyuk bı ewe gecıp bızıde yanında ıstıomus bunu aıleme soylemıo gelıp bana soyluo BEN İSTİORUM dıyerek.. babası desen gunde 10 x arayıp yanına cagırıo o gıtmese babası gelıo.. benım olmadıgım her ortamda para istio.. dugunsalonuna kapora werırken bıle esıme benm yanımda : adamlar kapora ıstıo cıkar wer dedı :) benı ıstemeye gelırkende bana guwenme ben sana dugun mugun yapamam kendıne guwenıosan gıt ewlen demıs.. cocuga okdr cok yuklenıolarkı benım annem kaynana oldugu halde acıo cocuga :S oglum oglum dıye 4donuyo.. kiramızı bile annem werdi eşimin işsiz kalmasının sorumlusu esımın aılesı olmasına ragmen :) babasının marketinde butun gun duruo aksam werıolar 2 ekmek biraz erzak 10-20 tl yolluolar ewe.. eşimimde benmde piskolojim artk alt üst oldu ama ailesini suclayamıo bıle bu durumdan (napim onlar benm ailem ben kendimi bildim bileli boyle onlar, daha fazla konusmayalm onlar hakknda bogma benı dıye kızıp kapatıo konuyu..) annesine ne yapsam yaranamıorum babasıda hem emeklı maası hem marketten geliri oldugu halde bize hala yüklenio ne yapmaya calısıolar anlamıorm.. ne yapsam kurtulurum onuda bilmiorum ama ailesi icin bosansamda ilerde pişman oluruz cunku aılesı yokken ısın ıcınde biz cok guzel anlasıoruz.. esımıde kolay kolay goturemem yurtdısına 6-7 ayımı alır onu goturebılmek oraya.. o 6-7 ayda kaynanama 6-7 yıl gıbı gelır doldur doldur bıtmez cocuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?