Durumlar şartlar yaşadığımız seyler ayni olmayabilir , duanı eksik etme ve strese bu kadar düşünmemeye gayret et her ay acaba hamilemiyim ? Diye düşünme. Gerçekten etkisi var kafanın rahat olması lazım buna inanıyorum. Düşünmezsen üzülmezsin de , rabbim insallah en kısa zaman da sana da nasip eder hiç bi duayı karşılıksız bırakmaz hem. Bu yönde edilen dualar çok güzel bu hisler istekler ısrarlar çok çok güzel , Allah her şeyi işitendir ihmal etmez ki hiç bi kulunu. Ama birşeyler geciktirir , zamanı var herşeyin. Suan düşünüyorum ve çok güzel bi zamanda geldi diyorum , herkesin dilinde Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakma duası varken emin ol rabbim bi kolaylık verir. İmtihan dünyası evet ama olmayacak hiç birşey yok :) biraz daha sakin ol düşünmemeye çalış sen ne yaparsan yap, bizlerin elinde olan birşey değil bu. Çaba gerekli ama bütün bi yaşamını bu etkilememeli , Allah’a bırak isini. Önümüzdeki ay dinlenin mesela kafanızdan atın , gün aşırı iliski olsun ama gün aşırı iliski oldu kesin tutar ya da tutmalı demeyin :) Önümüzdeki ay herşeyi akışına bırak o planlarını düşüncelerini çocuk olması icin yapmak istediklerini birdahaki ay yaparim bu ay önemli değil diye geçiştir bu kafa rahatlığı İnan çok başka. Sen hiç birşey yapmasan da dualarını eksik etme, rabbim insallah en kısa zamanda nasip eder.