Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tatlim 1 kilo süte 1 demet maydonoz dilimleyip kaynatiomusuz.adetin son gününden itibaren 3-4 gece yapip buhar üzerine oturuyormusuz. Tabi battaniye ile saricakmisiz her tarsfimizu..bu buhar iltihap ve tikali olan tüplere iyi geliomus.
bnm teyzemin 10 yıl cocugu olmadı. hiç bir tedavi cevap vermedi. bir umutla bitkisel tedavi yapan bir kadına muayene oldu, o ona maydanozlu bu tarz birşey vermişti, buharına oturuyordu sanırım ama ben tam bilmediğim için yönlendirme yapmak istemem kimse denemesin kendine zarar verebilir. ondan 2 ay sonra falan kuzenıme hamıle kaldı. suan ıkı cocugu var. bırı lıseye gıdıyor. paylasmak ıstedım. :)
bnm teyzemin 10 yıl cocugu olmadı. hiç bir tedavi cevap vermedi. bir umutla bitkisel tedavi yapan bir kadına muayene oldu, o ona maydanozlu bu tarz birşey vermişti, buharına oturuyordu sanırım ama ben tam bilmediğim için yönlendirme yapmak istemem kimse denemesin kendine zarar verebilir. ondan 2 ay sonra falan kuzenıme hamıle kaldı. suan ıkı cocugu var. bırı lıseye gıdıyor. paylasmak ıstedım. :)
canım anlataayım..
adetin son günü demiş bazıları bazılarıda adetten sonra demiş..
ama adetten sonra yumurtlama dönemi geliyor bende sakıncalı olur..en iyis adetin son günü başlamak..
adetin son günü 1 kilo süt alıosun 1 demet maydanoz..sütün içine maydonozları elinle küçük küçük dilimliosun..
sütle maydanozu ocakta kaynatıosun..üzerinde buhar çıkacak..
kolun dirseğini tutacaksın yanmayacak şekile olunca beline battaniye saracaksın sımsıkı...çamaşırın falan olmayacak...
bu buharın üzerine soğuyuncaya kadar oturcaksın...süt tenine değmeyecek..sadeve buarına oturcaksın çömelerek..
şayet yanında yardımcı biri varsa o sütü ocakta bir daha ısıtıp sana getircek sen banttaniyeden kalkmıcaksın..
o günlerde de eşinle gün aşırı ilişkiye gireceksin..
bunu 3 günde, günde 3 kez yapın demişler ama ben işte olduğum için 4 gece yapacağım..en önemli ayrıntı bu günlerde kendine çok dikkat edeceksin hiç üşütmeyeceksinn
tıkanık tüpleri açılan bir sürü kişi var..