Bebek Beslenmesi süt pompası hangisi!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

_KeLeBeK_

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
241
13
318
merhaba bayanlar.
süt pompası almayı düşünüyorum iki marka arasında kararsız kaldım kullananlar artılarını eksilerini paylaşırsanız çok yardımcı olmuş olursunuunuz bana.
medala mini elektrikli olan.digeride spectra markasında olan .linklerini koyabilirsem koyarım fiyatları ikisinin hemen hemen aynı..

spectra markasında olanın moturu büyük oldugu için çekiş gücü medalanınkinden daha çokdur diye düşünüyorum ama!!!medela markasını kullanan daha çook..

Son düzenleme:
Canım ben medela kullanıyorum.Diğer marka hakkında hiç bir fikrim yok ama Medeladan çok memnunum. Eğer Medela almasaydım Avent alırdım..

cnm bende madelayı tavsiye ederim diğeri hakkında hiçbir fikrim yok ama ben madeladan memnundum. diğerinin çekiş gücü çok daha fazlaysa kullanamazsın bence göğüs ucların acır. madelanın çekiş gücü uygun hemde ayarlanabiliyor

canım ben medela denemiştim göğsümü mafetmişti avent aldım sağarken aynı bebek emio gibi cok memnun kaldım kesinlikle aventi tavsiye ederim

bende medela kullanıyorum. hem 5 dk da gogsumu bosaltıyor hemde canımı yakmıyor. tavsıye ederım.

ben de medela kullanıyorum çok memnunum,çalışan anneler için ideal. elektrikli pilli mini olanını.

paylaşımlarınız için çok tşkler hanımlar..
medela almaya kara verdim.inş.aldıgıma değer.ben çalışan biri değilim fakat kızım tamamen boşaltamıyor özellikle sağ gögüsüm şişip agrı yapıyor.emdikden sonra sağmayı düşünüyorum.sütümde artmış olur bu sayede inş..

ben medelayı hiç sevmedim bana yavaş geldi ben avent kullanıyorum hem motoru var hem manuel de kullanılıyor tavsiyede ederim

aventin elektirkli pillisini çantalı olanını kullandım...
şidettle tavsiye ediyorum...ne göğüsümü acıttı , ne de elimi kolumu acıttı...10 en fazla 15 dakikada iki göğüsümü de son damlasına kadar çekiyordu...
emiş gücü super , üstelik çalışırken pompayı kullandığım için sütüm de artmıştı...

hiç abartısız 220 cc süt sağıyordum tek sağmada...

ben çok rahat ettim aventin pompasından...belki diğerlerindne çok daha fiyatlı ama bunu alna kadar wee'nin ve chicconun da kullanmıştım...keşke hemen ilk zamanlar paraya kıyıp alsaymışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…