süt pompası

Ben Avent elektirkli tekli süt pompası kullanıyorum. Çok memunum :21:
Kızımdan daha yumuşak davrandığı kesin:16:

Ben oğlum bir haftalıkken başladım 8ay yoğun bir şekilde kullandım. Çokta memnun kaldım. Fiyatıda uygun. Şiddetle tavsiye ediyorum. Çünkü o olmasa hala emziriyor oşabilir miydim acaba ?

kızlar, süt pompası gerekli bişey mi (çalışan anneleri kastetmiyorum) fikrinizi almak istedim, ben çalışmıyorum da, yine de almalımıyım?

canım benim ilk bebeğim ama ablamın avent elektrikli almıştık ben de onu kullanacağım çok yoğun kullandı ve memnundu...

zaruri olmasına gelince aslında bilmiyorum ama bazen çocuk az emiyor süt çok geliyor gibi dengesizlikler oluyor bu da hem süt kalitesini etkiliyor hem de anneye çok ağrı ve acı veriyor bu tarz bi durumda ablam almıştı pompayı ve kullanmıştı ve biz gerekli görmüştük :26:

bir de yakın zamanda kuzenimin eşinin sütü gelmiyordu süt pompasıyla baya bir gelişi düzene soktu şuan maaşallahı var:nazar:

nuk elektirikli süt pompası kullanan var mı aranızda arkadaşlar, hakkında fazla yorum bulamadım bi de size sorayım dedim karar verenedim, ama bi sitede fiyatı bayağı uygundu.

Bende Philips Avent almak istiyorum ama kullananların model tavsiyesi var mı acaba:26:[h=1][/h]

Bende Phılıps Avent tekli elektrik pompasını kullandım çokta memnun kaldım tavsiye ederim...

kızlar, süt pompası gerekli bişey mi (çalışan anneleri kastetmiyorum) fikrinizi almak istedim, ben çalışmıyorum da, yine de almalımıyım?

Çalışan bi anne değilim, çok kararsız kalmıştım süt pompası alıp almama konusunda, her ihtimale karşı elimin altında bulunsun deyip doğumdan önce almıştım, şimdi kullanıyorum, sütüm iyi sayılır, ama kızım bazen huzursuz oluyor; gaz sancısı, aşı sonrası ateş vs. böyle durumlarda ememiyo ve göğüslerim dolup çok sızlıyor. ben de sağıp daha sonra kullanmak üzere dondurucuda stokluyorum. şimdi ise iyi ki almışım diyorum. markası NUK, fiyatı da diğerlerine göre çok uygun, aynı markanın süt saklama kaplarından da aldım, aynı kapta muhafaza edip biberon olarak da kullanılabiliyor, ilgilenenlere tavsiye ederim.

ben tommie tippy marka manuel kullanıyordum. bir ara az geldiği için eşim gitti kraft elektrikli süt pompası aldı. aman allahım nasıl bir acı varya. salonun ortasında zıpladım. hemen aldım koydum paketine. kime lazım olursa veririm. ablamın kullandığı medela manuel cihaz çok iyi miş. ingiltereden aldığım tommie tippy de çok güzel. acı vermeden sağıyorum. manueli öneririm.

göğüs yaralarım olduğu için doğduğundan beri wee manuel pompa kullandım,memnun kalmıştım.

avent kullandım çok memnun kaldım tavsiye ederim, hiç can yakmıyo...

Back
X