Bebek Beslenmesi süt sağma makineleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

interglasyal

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
14
0
6
İstanbul
arkadaşlar süt sağma makinesi bebek doğmadan alınmalı mı ??
sizce hangi marka alınmalı?
lansinoh süt sağma maknesi elektirikli olan nasıl acaba kullanan memnun kalan var mı ?????

ben dogumdan once aldım yanımmda bulunsun dogurduktan sonra fırsatım olmayabılır dıye dusunup aldım , ıyıkıde oyle yapmısım.......ben chicco nun sut sagma makınasını aldım buyuk motorlu olanından ...suan ıcın memnunum ....elektrıkle calısıyor , sagmasıda kolay ...

Merhaba ben en başta almadım. Bebeğim 4 aylıkken chicconun manuelini aldım almaz olaydım. 10 defa pompaladım 1 damla süt çıkmadı ki göğsüm taş gibi doluyken. 2 hafta önce lansinoh elektrikli süt pompası aldım çoooook memnunum. 5 dk da biberonu dolduruyor ve canımı da hiç acıtmıyor. Bence çalışıyorsan baştan alabilirsin nasıl olsa alacaksın. Hem arada biberona da alıştırmış olursun. Benim bebeğim şimdi 6,5 aylık eylülde işe başlıcam biberona alıştırmaya çabalıyorum. Ek gıda da istemiyor çünkü. Lansinoh internetten alırsan 128 lira gitti gidiyorda.

Ben hamileyken iyice araştırıp almıştım. Philips Avent elektrikli olandan benimki. Çok memnun kaldım. Doğumdan sonra fırsat bulmak zor olur diye düşünmüştüm, çok iyi de yapmışım önceden almakla.

doğumdan hemen sonra fazla sütünüz gelmezse hem bebeğinize ne kadar süt verip veremediğiniz hakkında fikriniz oluyor, hem de sürekli sağarak sütün daha çabuk gelmesini sağlayabiliyorsunuz. bence doğumdan önce alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…