Süt sagma makinesi hangi marka hangi model almalıyım?

Umayumay35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
4.087
6.392
158
39
Kızlar merhaba. konum biraz burda kalırsa çok sevinirim .süt sagma makinası doğumdan hemen sonra gerekli oluyor mu sizce? Bi de medela ya iyi diyorlar lansinoh da öyleymiş? Bunların hangi modellerini kullaniyorsunuz?

süt sağma makinasına neden gerek duyuyuyorsunuz ki daha doğum yapmadan.
Belkide çocuğunuz emecek buna hiç ihtiyacınız kalmayacak.ki inşallah kalmaz.
ama çalışıyorsanız sağıp bırakmak adına ben philips aventelekrikli olanını kullanmıştım memnun kaldım.

Ben derim ki almayin ama illa alacagim diyorsaniz ameda lactaline e bakin..

Uzun süre ikisini de kullandım.ikisinden de memnun kaldim.medela daha güçlü ve biraz daha sert çekiyordu sanki.

Lansinoh ise daha yumuşakti.ben şimdi tercih etsem lansinoh alırdım.

Niye alıyorsunuz önceden?ben medelayi ilk çocuğumda ise baslicam diye almıştım.lansinohu da ikizlerim kuveze girecek diye.

Belki ihtiyacınız olmaz.insallah da olmaz.

Medela iyidir. Elektrikli olanları.

ilk zamanlar sutunuz cok olacagindan ve bebek midesi kucuk oldugundan hepsini cekemedigi icin lazim olabiliyor

Kızlar merhaba. konum biraz burda kalırsa çok sevinirim .süt sagma makinası doğumdan hemen sonra gerekli oluyor mu sizce? Bi de medela ya iyi diyorlar lansinoh da öyleymiş? Bunların hangi modellerini kullaniyorsunuz?

Merhabalar, benim bebeğim maşallah çok emen bir bebekti ancak benim bile ihtiyacım oldu. Çünkü en başta emmeyi tam bilmiyorlar, mememde kalan sütler mastit olup canımı yakmaya başlayınca eşime aldırdım. Mamajoo benimki, elektrikli ve tekli. Çok memnun kaldım. Ama işi bıraktığım için çok randımanlı kullanmadım açıkçası. Kızım şimdi 15 aylık, geçen gün yine mememde sertlik ve hassaslık olunca çıkardım birkaç kere sağdım ve rahatladım. Ara arabda olsa lazım oldu bana ve kurtardı. Durumunuz varsa alın tavsiye ederim.

Oğlum yarik dudak damakli doğdu. Emme ihtimali sifirdi. Bende süt sagma makinesi aldim. Ve tam 1 sen boyunca sagip verdim. Goguslerimin hissizligi 1 sene sonra gecti o kadar cekiyor ki gogusu. Imkaniniz varsa bebeginizi emzirin sagmayin. Ama illa bir oneri istiyorsaniz; avent kullandim ben. Ve biberonunun cam olmasina dikkat etmenizi tavsiye ederim. Saglikla büyütün bebeğinizi :KK68:

Ben aventin Manuel olanını almıstım cok yorucu duruyor kenarda. Lansınoh un tekli elektrikli olanını kullanıyorum cok memnunum. Ama sımdı alacak olsam ciftli alırdım.

süt sağma makinasına neden gerek duyuyuyorsunuz ki daha doğum yapmadan.
Belkide çocuğunuz emecek buna hiç ihtiyacınız kalmayacak.ki inşallah kalmaz.
ama çalışıyorsanız sağıp bırakmak adına ben philips aventelekrikli olanını kullanmıştım memnun kaldım.
İse ne zaman donucem bilmiyorum .bi de dışarı çıkarsam vs sagdigim süt lazım olur diye düşünüyorum

Oğlum yarik dudak damakli doğdu. Emme ihtimali sifirdi. Bende süt sagma makinesi aldim. Ve tam 1 sen boyunca sagip verdim. Goguslerimin hissizligi 1 sene sonra gecti o kadar cekiyor ki gogusu. Imkaniniz varsa bebeginizi emzirin sagmayin. Ama illa bir oneri istiyorsaniz; avent kullandim ben. Ve biberonunun cam olmasina dikkat etmenizi tavsiye ederim. Saglikla büyütün bebeğinizi :KK68:
Çok teşekkür ederim canım. Göğüs uçlarım küçük ememezse diye endişelerim var.bi de tabi 6 ay sonra ise dönebilirim uzun vadede de lazım olur diye düşünüyorum

Aventin manuel olanını kullanıyorum 2 ay oldu işe başlayalı, her sabah sağıp bırakıyorum. 10 dakikada filan hallediyorum işimi, memnunum şahsen.

Çok teşekkür ederim canım. Göğüs uçlarım küçük ememezse diye endişelerim var.bi de tabi 6 ay sonra ise dönebilirim uzun vadede de lazım olur diye düşünüyorum
eğer dinlersen alma az para değil ki , emmezse hemen git al .

Ben lansinoh aldım. Hala fazla sütü sağarım. 7 aylık oldu oğlum ama şükür dolaptaki sütlere hiç ihtiyacımız olmadı ben de ısıtıp küvete koyup oğluma anne sütü banyosu yaptırmayı düşünüyorum :KK70:

Gögüs ucu satılıyor gögüs ucu olmayanlar icin hem meme de yarada yapmıyormus onlarıda bi arastırın

Back
X