• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi süt sağma makinesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

xesret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
14
6
86
kızlarr merhaba 43 günlük oğlum küvezde kaldıgı için süt veremedim bberona alıştı manuel pompa alıp sütümü sağdım fakat hep yara oldu gögüslerim, ama yine de anne sütünü ısrarla elle sagdım da verdim. fakat sütüm azaldı şimdi elektrikli olanlardan almak istiyorum önerebileceğiniz var mı acaba ?

gecmis olsun.mamajoo oneririm,en guclu sagim yapan o,3 tane farkli denedim

yara icin de lansjnoh deneyipte gecmediyse zeytjnyagi ve anne sutunu surun,kisa surede gecer insallah

Avent kullandım çok memnun kaldım.
Kesinlikle makine alın ve sağın, sagdikca sutunuz artacaktır, ve emzirmekten vazgeçmenin, her gün deneyin.

Teşekkürler cevaplar için,yara için lansinoh kullanıyorum ama emince yeniden yara oluyor ve kanıyor, artık hiç emmiyor gerçi ben de vazgeçtim çok ağlıyor diye en azından sütümu içsin yavrum

Back
X