süt sağma pompası

velaa

Canısı ve Annesi
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
42
5
48
kızlar doğumdan sonra çalışıcağım o yuzden elektronık pompa lazım en ıyısı hangısı tavsıyenız nedır

kızlar doğumdan sonra çalışıcağım o yuzden elektronık pompa lazım en ıyısı hangısı tavsıyenız nedır

cnm ben de araştırmıştım, mandela ve avent çok ii diyolardı yanlış bilmiyosam

ay ne guzel 37 haftalıksınız ben şimdi telaşa başladım alacaklarım konusunda beşık bebek arabası süt sağma pompası bırde bebeğe bır dolap alıcam sadece kıyafetlerını aldım bugune kadar onun ıçın araştırıyorum ne alıyım dıye

canım ben philips-avent aldım.. n11'de araştırırsan 190tl'ye var.. mağazalarda felan 260tl'nin altında değil fiyatları..
medela biraz daha pahalı.. ama ikisinin fonksiyonları hemen hemen aynı.. ben memnunum avent'ten..

Yaklaşık 5 kez tirle (eczanelerde 10 tlye satılan minik bisiklet kornası biçimli pompa) ile sağdıktan sonra elle süt sağmayı keşfettim. Manuel ya da elektrikli bir alete para verip bir de sağarken canınızın yanmasına tahammül etmenize hiiiiç gerek yok canlar, elle sağmak hem daha hızlı hem can yakmıyor. 20 dakikada 120 ml sağdım. Nasıl sağılacağını keşfetmek için biraz memeyi tanımak, denemek gerekiyor o kadar. Kısa zamanda el alışkanlığı ediniveriyorsunuz.

Lansinoh eski manuel pompa ile 20 dk bile sürmeden 400 ml sağılıyor
Tabi bu süt miktarınızla da bağlantılı..
Elektriklilerin çoğu ağrı sızı yapıyor

Eviniz işyerinize yakınsa yanınıza alıp sütü sağıp dolapta muhafaza edip gn içinde süt kaybını da tolere edersiniz

Back
X