süt saklama poşetleri

emelhande

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
2
0
36
İstanbul
herkese merhaba..oğlum iki aylık ve ben nisanda işe geri dönücem..şimdiden süt sağıp biriktirmek istedim. bende lansinoh'un süt saklama poşetleri var yalnız doğru kullandığımdan emin değilim. poşette en son seviye 180 ml ama bu kadar doldurunca poşetin yarısı boş kalıyor. acaba daha çok doldurabilir miyim? poşetin dörtte biri boş kalacak şekilde doldurabilir miyim?

Merhaba Emelhande,
allah analı babalı büyütsün, :nazar: ben 3 yıllık evliğim, şimdilik bebek düşünmüyoruz, fakat olursada bende senin gibi hem çalışıp hemde bebeği bakıma vermeyi düşünüyorum.
Bu arada bu gücün ve enerjin için seni tebrik ediyorum. Bravo sana !
Umarım sağlığın keyfin yerindedir.
Yaşını öğrenebilirmiyim ?

e-bebek.com - Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! adlı sitede gördüm bu poşetleri, istersen o siteyi bir ara ziyaret et, eminim kullanım şeklini de açıklamışlardır kullanıcılar için.
eğer birşey bulursam paylaşırım seninle,
Sağlıkla kal,

Tekrardan Merhaba Emelhandecim,
tekrar inceledim siteyi Lansinoh Süt Saklama Poşeti (25 adet) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! ve farkettim ki 180 ml ölçü sınırı bebeğine ne kadar vereceğinin göstergesi yani senin için yardımcı oluyor bu 180 ml sayısı. tabiiki daha fazla koyabilirsin. Koyamaman çok mantklı gelmiyor bana, tabiiki 180 ml çizgisini geçtiğin an ne kadar ml süt ile doldurduğunu bilemiyorsun fakat bunu sonradan da ölcü ile ölçebilirsin, niye olmasın ki....
180 ml ile doldurduğun an "uzaktan" bunda 180 ml var diye bilirsin, fakat geçtiğin an, ölçmelisin.

Umarım sana yardımcı olabildim,
Sevgiler,

merhaba elvan,
ilgilendiğin için çok teşekkürler..8 yıllık evliyim ve 32 yaşındayım. Biz de bir süre çocuk istemedik ve karar verdiğimiz anda da hemen oldu çok şükür :) Bana da daha çok doldurabilirim gibi geldi yarısından çoğu boşta kalıyor ve dörtte üçünü doldurabilirsiniz diyorlar. Ama sitelerde hep "kapasite 180 ml" dedikleri için kafam karışmıştı. Yardımın için sağol..Senin de istediğin ve hazır olduğun anda sağlıkla bir çocuk sahibi olmanı dilerim..Sevgiler...

günaydın Emelhandecim,
mesajın için teşekkürler,
Maadem iyi bir poşetin var bencede tüm kapasitesini kullan. Tabiiki zaman zaman akıl kurcalayan sorular gelir aklına,
(gerçi çoğu poşetler çok steril bir ortamda üretiliyor) ama Lansinoh herhalde fermuarından dolayı en kalitelisi ve en pratiği (annelerin yorumlarına göre).

Oğluşuna kim bakacak ?
Bakıcı buldun mu ?
Sevginizle büyüsün,
Sevgiler,

Back
X