Sut yapmasi icin ne yapiyorsunuz ??

oezishh

Alpişimmm canim oğluşummm
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
159
53
28
31
Merhaba annisler.
Benim sutumhabire gidipgeliyor ama genel olarak sutum cocugumu doyuracak kadar yok... Doktorum bana lactamil yazdi bugun 2.gun. pek sut yapti diyemicem.. aranizda lactamil kullanan varmi ? Yada sut yapmasi icin su haricinde neler yiyorsunuz

Merhaba, lactamil süt yapmaz ki. Sadece içindeki vitaminlerin sana dolayısı ile bebeğe faydası olur. Bende içiyorum lactamil ama vitamin olsun diye. Sut yapması için tahin pekmez yiyorum veya tahin helvası yiyorum üzerine de bol su içiyorum. Ayrıca hurma ve karışık çerezde sütü yağlandırıp kilo aldırıyormuş, ben bunları da yiyorum. Humanaların pek etkisini görmedim. İlk haftalardada hoşaf içiyordum, şimdi kaynatmaya fırsat bulamıyorum..

Hosaf ve caylar banada etki etmedi ...suda iciyorum bol bol oda fayds etmiyor... Herhalde artik pes etmem gerek ne yapsam olmuyor .

bide sürekli sütünün olduğu dolduğunu düşün işe yarıyor b i sitede okudum
işe yarıyor yani

Merhaba annisler.
Benim sutumhabire gidipgeliyor ama genel olarak sutum cocugumu doyuracak kadar yok... Doktorum bana lactamil yazdi bugun 2.gun. pek sut yapti diyemicem.. aranizda lactamil kullanan varmi ? Yada sut yapmasi icin su haricinde neler yiyorsunuz
Canim merhaba ,
Cok zor bi dogum ,arkasidan yeniden oglumun hastalanmasi ,hastanede yatmamiz ,normal dogumun oglumda ve bende yan etkileri derken stresten sut gitmeye baslamisti benim yavas yavas . Humana still tea yi daha ben hamileyken emziren bi anne tavsiye etmisti.ilk o geldi aklima eczaneden aldi esim ve bende cok ise yaradi sütüm geldi.tabi tek basina o yeterli birsey degildir.gunde 3 litre su mutlaka iciyorum.zeytin yagini zeytine bol döküp ekmek bandiriyorum sürekli ve ceviz yiyorum yaglanmasi icin.ev yapimi kayisi suyu iciyorum.dua ederek ve sütüm cok diye kendimi ikna ederek emziriyorum cok sükrediyorum ve belki sacma gelcek ama evde mamasi var.kendimi bununla telkin ediyorum.olmazsa bikerelik mama yer sakin ol diyorum.cok sukur ki mama vermeden doyuruyorum artik . Durum bu :)

Merhaba annisler.
Laktamil bildiğim kadarıyla süt yapmıyo sadece sütünün kalitesini arttırıyo ben aktardan power vital alıyorum macun rezeneli

Ben de 20 gun once Dogum yaptim zor gunleri geride biraktim ama bu arada sutum de gitti benim gogus ucunda yara olustu simdi pompayla sagiyorum rezene Su isirgan otu vb her seyi denedim sanirim olumlu dusunmem gerekiyor :)

Merhaba...
Allah uzun ömürler versin bebeklerinize. 20 ay kızımı emzirdim. Deneyimli bi anne olarak sutunuzu arttırmanın için börülceyi tavsiye ederim.

Back
X