Sütlü kahve leke

Allah razı olsun teşekkür ediyorum dualar için bende dualarımda tüm anneleri evlatlarını katıyorum sizi de katıyorum. İnşallah dediğiniz gibi temizdir. Gözde lish nodulü benim bildiğim 5 yaşından önce çıkmıyor. Yaşı 2 bu arada. Sizinde temiz haberinizi bekliyoruz inşallah. Ben sizin bebeğin lekelerine bakmıştım doğru hatırlıyorsam tipik lekesi yoktu. Allahın izni kuvveti ile inşallah yavrularımızın bişeyi yoktur ve sizin de test temiz gelecek inşallah 🤲🏻
Size bir sorum olacaktı. Çocuğunuzun karnındaki leke soldu yazmışsınıZ. Benim kızım çok ufak ama doğuştan gelen ayağında olan lekelerdenbiri açık renkti ve şimdi ortasında renk açılmaya başladı. Fotolarda çok belli olmuyor ama uzaktan bir fotoyu zoomlayınca aşağıdaki gibi gözüküyor. Silikleşme sizde de bu şekilde mi oldu? Bunun haricinde doğuştan gelen diğer lekelerinin ortasında ten rengi boşluklar belirmeye başladı. Calm lekeleri tek ton olur diye duymuştum ortası boşluk ya da ortası açık renk olmaz gibi. Bu konu da bilginiz var mı

Eklentiler

• IMG_3796.webp
    IMG_3796.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 47
Size bir sorum olacaktı. Çocuğunuzun karnındaki leke soldu yazmışsınıZ. Benim kızım çok ufak ama doğuştan gelen ayağında olan lekelerdenbiri açık renkti ve şimdi ortasında renk açılmaya başladı. Fotolarda çok belli olmuyor ama uzaktan bir fotoyu zoomlayınca aşağıdaki gibi gözüküyor. Silikleşme sizde de bu şekilde mi oldu? Bunun haricinde doğuştan gelen diğer lekelerinin ortasında ten rengi boşluklar belirmeye başladı. Calm lekeleri tek ton olur diye duymuştum ortası boşluk ya da ortası açık renk olmaz gibi. Bu konu da bilginiz var mı
Evet hiç yakınlaştırmadan bile görebildim renk açılmasını bu lekeler tek ton olur içinde renklenme olmaz bu muhtemelen bahsettiğimiz leke değil çünkü rengi açılmaya başlamış. Bizdeki leke tümden soldu hala fark ediliyor Küçüktü zaten. Ben size özelden mesaj yazmıştım belki resim paylaşımı da yaparız diye düşünürseniz yine yazabilirsiniz şu anda attiginiz o büyük lekenin yanındaki küçük leke de yine tipik lekeye benzemiyor müsterih olun Allahın izniyle inşallah bir şeyi yoktur

Leke artışı olmadı şu an. 2 tane geniş var diğerleri hep küçük maksimum pirinç kadar. Takipteyiz. Sizin bebeğinizde ne durumda doktor ne dedi? Bu nf1 hastalığı hiç bir negatif etkisi olmadan da öyle ömür boyu kalabiliyormuş yani her hasta kötü sonuçlar alacak diye birşey yok. İnternet dipsiz kuyu araştırıp kötüleri okudukça insan kötü hissediyor. Ben eşi ve kızı nf1 olan biriyle konuştum bi sıkıntımız yok dedi hatta eşi sporcu gayet sağlıklı. Aklınıza kötüyü getirmemeye çalışın, Allah korusun çocuklarımızı 🙏
Merhaba genis derken ne kadar genis benim oğlumun da karnında kocaman bi doğum lekesi var. Bide elinde zeytinn kadar var . 4 yasında cok şükür baska cıkmadı . Ama cok korkuyorum cok endiseliyim

O 19 yaşındaki Üyenin yorumunu ben de okumuştum şimdi bu hastalığa sebep olan farklı gen mutasyonları olabiliyor muhtemelen o yıllarda henüz literatüre girmiş mutasyon yoktur ama yıllar sonra mutasyonlar bildirdikten sonra NF bir tanısı konulduğu için yıllar sonra tespit edilmiş zaten bana bir doktor demişti ki o zaman bilinen genlerde bir mutasyon yok ben de hatta şaşırmıştım ne demek yani yani literatüre girmiş mutasyon da bir gen mutasyonunuz yok demişti moralim bozulmuştu. Benim çocuğum da da lekeler var hatta başında da var. Şu an beş tane ama sanki gölge gibi iki tane daha var gibi inşallah hiç belirlermezler ben de çok korkuyorum Allah hepimizi korktuklarımızdan uzak etsin inşallah.
Doktor yorumlarına gelince kimde nasıl seyreder bilemeyiz dediler genellikle sadece bir tane dermatoloji doktoru demişti ki benim çok böyle hastam var sadece lekeleri var demişti.
Çocuğumun göbek deliğinin hemen yanında 0.5 mm büyüklüğünde ama oldukça kahverengi bir leke vardı bu da yıllar içersinde soldu ve sınırları belirsizleşti. Ama diğerleri duruyor yani şu an toplamda beş tane ama dediğin gibi iki tane gölge gibi var. Çok benli bir çocuk. Bir bacağında kalçaya kadar nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum yani çok açık renkte sadece benim görebileceğim renkte koyuluk var bacak olduğu gibi yani. İnşallah bir şey yoktur Herkesten dua bekler, dua ederim🤲🏻🤲🏻 Rabbim tüm evlatları korusun inşallah
Merhaba benim oğlumunda karnında kocaman bi leke var. Elinde zeytin büyüklüğünde var. İkiside koyu kahverengi. Siz test yaptırdınız mı çocuk nörolojisi ne yorum yaptı. Cok korkuyorum cok endişeliyim.

Merhaba benim oğlumunda karnında kocaman bi leke var. Elinde zeytin büyüklüğünde var. İkiside koyu kahverengi. Siz test yaptırdınız mı çocuk nörolojisi ne yorum yaptı. Cok korkuyorum cok endişeliyim.
merhaba iki tane leke hastalık kriterlerine girmiyor endişe etmeyin. Test negatif çıktı. Nöroloji takip dedi belli aralıklarla MR çekileceğiz.

merhaba iki tane leke hastalık kriterlerine girmiyor endişe etmeyin. Test negatif çıktı. Nöroloji takip dedi belli aralıklarla MR çekileceğiz.
Ama benim oğlumun karnındaki leke cok büyük. Karnının yarısı kadar nerdeyse. Cocuk doktoru görünce direk bu hastalıktan bahsetti. Hemen çocuk nörolojisine götürdüm. Doktor esimle akrabalık olup olmadığını cocugumun gelisiminin nasıl olduğunu falan sordu. Normal olduğunu hatta yaşıtlarına göre daha akıllı daha gözü acık oldugunu söyledim. Doktorda cok rahat bi şekilde bence bisey yok bosuna mr cektirme minicik bebeğe falan dedi. Lekenin fotosunu cekti artış büyüme renk değişimi falan olcak mı takipte kalın dedi. Oğlum 4 yaşında suan. Yeni leke cıkmadı. Olan lekelerde de herhangi bi değisim olmadı. Bende hiç endişelenmemistim. Ta ki burda biri konuyu tekrar acana kadar. Kusura bakmayın uzun oldu. Annelik yürek sızısı. Surdaki bütün annelere rabbim güzel haberler verilmeyi nasip etsin evlatlarıyla sınamasın🙏🏻

Ama benim oğlumun karnındaki leke cok büyük. Karnının yarısı kadar nerdeyse. Cocuk doktoru görünce direk bu hastalıktan bahsetti. Hemen çocuk nörolojisine götürdüm. Doktor esimle akrabalık olup olmadığını cocugumun gelisiminin nasıl olduğunu falan sordu. Normal olduğunu hatta yaşıtlarına göre daha akıllı daha gözü acık oldugunu söyledim. Doktorda cok rahat bi şekilde bence bisey yok bosuna mr cektirme minicik bebeğe falan dedi. Lekenin fotosunu cekti artış büyüme renk değişimi falan olcak mı takipte kalın dedi. Oğlum 4 yaşında suan. Yeni leke cıkmadı. Olan lekelerde de herhangi bi değisim olmadı. Bende hiç endişelenmemistim. Ta ki burda biri konuyu tekrar acana kadar. Kusura bakmayın uzun oldu. Annelik yürek sızısı. Surdaki bütün annelere rabbim güzel haberler verilmeyi nasip etsin evlatlarıyla sınamasın🙏🏻
Caninizi sıkmayın ben de bir şey olduğunu düşünmüyorum inşallah hiçbir şey yoktur rahat olun dört yaşına gelmiş zaten🙏🏻🤲🏻 güzel dualarınız için teşekkür ediyorum âmin inşallah sağlıkla büyütün inşallah

Caninizi sıkmayın ben de bir şey olduğunu düşünmüyorum inşallah hiçbir şey yoktur rahat olun dört yaşına gelmiş zaten🙏🏻🤲🏻 güzel dualarınız için teşekkür ediyorum âmin inşallah sağlıkla büyütün inşallah
İnşallah olmasın hiç birimizin çocuğuna bir zarar gelmesin. İnanın konudaki bütün annelere dua ediyorum iki gündür Rabbim korktuğumuzla karsılastırmasın. Cok teşekkür ederim evladınızın güzel günlerini görün dilerim🙏🏻

Back
X