• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütlü kahve leke

Çok geçmiş olsun. Benim bebeğimde de var sütlü kahve lekeler doktor büyük olmadıkları için ciddiye almadı. Bir tanesi büyük sadece. Ama sanki nokta nokta çoğalıyor gibi ve stres oluyorum. Tekrar soracağım gittiğimde. Lekeler nasıldı? Büyük olan bu bizde
Merhaba acaba lekeleriniz sonradan mı çıktı doğumda var mıydı? Sanırım bir problem yok

Merhaba acaba lekeleriniz sonradan mı çıktı doğumda var mıydı? Sanırım bir problem yok
Bebeğim erken doğdu yoğun bakımda dikkatimi çekmedi ama o zaman daha ten renkleri de çok kırmızı olduğundan farketmemiş de olabilirim. Çıktıktan sonra 2 büyük,1 küçük vardı. Sonra küçük küçük bikaç tane daha oldu. Gen testi negatif geldi şu an takipteyiz bi sıkıntı yok çok şükür

Bebeğim erken doğdu yoğun bakımda dikkatimi çekmedi ama o zaman daha ten renkleri de çok kırmızı olduğundan farketmemiş de olabilirim. Çıktıktan sonra 2 büyük,1 küçük vardı. Sonra küçük küçük bikaç tane daha oldu. Gen testi negatif geldi şu an takipteyiz bi sıkıntı yok çok şükür
Cevap yazabilirseniz çok sevinirim. Şuan leke durumunuz nedir? Benim bebeğimde aynı şekilde ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Ona bişi olacağına her şey bana olsa keşke.

Back
X