O 19 yaşındaki Üyenin yorumunu ben de okumuştum şimdi bu hastalığa sebep olan farklı gen mutasyonları olabiliyor muhtemelen o yıllarda henüz literatüre girmiş mutasyon yoktur ama yıllar sonra mutasyonlar bildirdikten sonra NF bir tanısı konulduğu için yıllar sonra tespit edilmiş zaten bana bir doktor demişti ki o zaman bilinen genlerde bir mutasyon yok ben de hatta şaşırmıştım ne demek yani yani literatüre girmiş mutasyon da bir gen mutasyonunuz yok demişti moralim bozulmuştu. Benim çocuğum da da lekeler var hatta başında da var. Şu an beş tane ama sanki gölge gibi iki tane daha var gibi inşallah hiç belirlermezler ben de çok korkuyorum Allah hepimizi korktuklarımızdan uzak etsin inşallah.
Doktor yorumlarına gelince kimde nasıl seyreder bilemeyiz dediler genellikle sadece bir tane dermatoloji doktoru demişti ki benim çok böyle hastam var sadece lekeleri var demişti.
Çocuğumun göbek deliğinin hemen yanında 0.5 mm büyüklüğünde ama oldukça kahverengi bir leke vardı bu da yıllar içersinde soldu ve sınırları belirsizleşti. Ama diğerleri duruyor yani şu an toplamda beş tane ama dediğin gibi iki tane gölge gibi var. Çok benli bir çocuk. Bir bacağında kalçaya kadar nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum yani çok açık renkte sadece benim görebileceğim renkte koyuluk var bacak olduğu gibi yani. İnşallah bir şey yoktur Herkesten dua bekler, dua ederim

Rabbim tüm evlatları korusun inşallah