• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Değişik, Pratik ve Kolay Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    814
  • Anket Kapalı .
Her şey için geçerli değil tabi ki komşucuğum, ama 100 yıllık sigara böreğini de yarışma için yağda kızartalım bir zahmet. İllâki fırında olsun diyorsak da, kalem böreği diyelim mesela.🫣🫣

Ya da içeriğine çikolatanın zerresi konmamış tarife çikolatalı demeyelim mesela gibi gibi.

Ben de bir çok tarifte yorumlama yaparım, ki eve yaptığım her şey benim yorumlamamdır. Ama yarışma için bunu yapmam, sorana ben böyle uygun gördüm diyemem.

Dediğin gibi, herkesin okuduğunu da yorumlaması farklı.

İlk sayfada tarif ve sunum özgün olmalı deyince ben tarifi yorumlayın olarak algılamadım mesela.

Biliyorum, keskin çizgilerim var.🫣🫣
Ben de illa kendimden bir şey katarım , ama bazı tariflere birebir uymak gerekiyor dediğin gibi 👍

Yoo tadıda çok güzeldi mis gibi çilek kokuyordu 😅 kesinlikle isminden kaybetti. Ekranı aşağı kayıdırıp bakmayarak oy verildiğini düşünüyorum 🤣 Kabul etmiyorum sonunculuğu 🤪
cool-gif.gif

Mascarpone her markette var, neden yapamayalım?😌
Aynı zamanda İsviçre çikolatası da var.🤣🤣
De get, başlarım orjinalliğine🤪
Seneler önce tiramisu yaptığımda, hem de kek ile yapmıştım, oy verdiği halde bir üye orjinalinde alkollü içecek var esasında demişti🤪
Benim için tat ön planda geliyor. Mesela çoğu tarifi yapınca hoşuma gitmezse tadı eklemek istemiyorum. Çünkü belki benim tarifimi göre yapacakmemnun olmasını isterim.

yasminsay yasminsay az önce balıkçıya girdim balık alacakken üstüme doğru bir şey bir fırladı timsah gördüm sanki bastım çığlığı tabi :KK70:yayın balığı imiş o ne öyle be kıvrıla kıvrıla kaçıyor bir de yakaladılar sonra
Nereninmiş Kukrişkom, onun tutulduğu suyun temizliği çok önemli.
Emin ol ennnn leziz balıkların başında gelir.🤤🤤🤤

De get, başlarım orjinalliğine🤪
Seneler önce tiramisu yaptığımda, hem de kek ile yapmıştım, oy verdiği halde bir üye orjinalinde alkollü içecek var esasında demişti🤪
Benim için tat ön planda geliyor. Mesela çoğu tarifi yapınca hoşuma gitmezse tadı eklemek istemiyorum. Çünkü belki benim tarifimi göre yapacakmemnun olmasını isterim.
Damlataydın birkaç damla, kafanı güzelleştirmez merak etme🤣🤣

Nereninmiş Kukrişkom, onun tutulduğu suyun temizliği çok önemli.
Emin ol ennnn leziz balıkların başında gelir.🤤🤤🤤
Bilmiyorum ki yaso korkudan bu ne böyle ya dedim balıkçı dede de yayın dedi tatlı su balığı imiş dedim nasıl yaşıyor bu böyle üç gün falan yaşıyormuş galiba dışarda iki tanelerdi kocaman 🤣

Bilmiyorum ki yaso korkudan bu ne böyle ya dedim balıkçı dede de yayın dedi tatlı su balığı imiş dedim nasıl yaşıyor bu böyle üç gün falan yaşıyormuş galiba dışarda iki tanelerdi kocaman 🤣
Güzel oluyor da kılçıklı oluyordu sanki yayın balığı🤔

Back
X