- 2 Aralık 2015
- 33.593
- 111.164
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz onunla boğazda kutlama yapıcaz
Ben de bu durumu çok yaşadığım için anlıyorum baya heyecanlı geçmiştir senin için çok tebrik ediyorumMesaj mı veriyor Ona![]()
Seda doğum günü kutlu olsun maşallah çok da yakışıklı nice senelere inşallahAnnemgil oyuncak çeşitleri almışlar dı hediye.
Bana da ayrı hediye geldi yeni elektrikli çaycı
benim doğum günü hediyemi erken vermek istedileralmışken teşekkür ettim.
Kaynanam kıyafet almış umuta
Ablamlarda kıyafet almışlardı.
Ben de oğluma oyuncak bilgisayar aldım sesli falan geçen günlerde ilgisini çekti bi yerde gördük onu aldım.
Eşimde oyuncak almış .
Güle güle kullanın SedaAnnemgil oyuncak çeşitleri almışlar dı hediye.
Bana da ayrı hediye geldi yeni elektrikli çaycı
benim doğum günü hediyemi erken vermek istedileralmışken teşekkür ettim.
Kaynanam kıyafet almış umuta
Ablamlarda kıyafet almışlardı.
Ben de oğluma oyuncak bilgisayar aldım sesli falan geçen günlerde ilgisini çekti bi yerde gördük onu aldım.
Eşimde oyuncak almış .
Teşekkür ederim canım. Nasıl dayandın bunca zamanBen de bu durumu çok yaşadığım için anlıyorum baya heyecanlı geçmiştir senin için çok tebrik ediyorumdeynepnaz
![]()
Biz onunla boğazda kutlama yapıcaz![]()
Teşekkür ederim canım. Nasıl dayandın bunca zaman
Nasrettin Hoca misali, damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış![]()
Arada reklamlar gibi araya giriyorsun SedpşArçeliğin kini almışlar bu daha iyi olur önceki modele göre diyorlar.
![]()
Teşekkürler.Güle güle kullanın Seda
Doğum günün ne zaman
Ne burcusun sen
Evet çok teşekkürler..Seda doğum günü kutlu olsun maşallah çok da yakışıklı nice senelere inşallah![]()
Çok teşekkürler canım darısı başınaUmarım erken davranmıyorumdurpearlshine şuan birinci görünüyorsunuz tebrik ederim
![]()
deynepnaz sizde oldukça yakınsınız sizi de tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim canım her şey için
Çok çekişmeli bir oylamaydı , sonuna kadar ne olacağı belirsizdi , seni de tebrik ederim canım , çok yakın bir oylama oldupearlshine tebrik ederim ühüüüü sütlacın güzeldi ühüüüü bu kadar niye güzel yaptın ühüüüü
Çok teşekkürler komşucuğumpearlshine komşucuğum, 1.’liğini tebrik ediyorum.
deynepnaz bacım ile rekabetiniz çok güzeldi.
Daim olsun inşallah.![]()
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
TeşekkürlerBu arada bana oy veren arkadaşlara teşekkür ederim.
1 . Olan arkadaşıda kutlarım tebrik ederim .
![]()
Uyuyakalmışım dizi izlerken
Yarın akşam 8de buluşuyoruz değil mi anlaştığımız gibiBiz onunla boğazda kutlama yapıcaz![]()