• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Değişik, Pratik ve Kolay Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    814
  • Anket Kapalı .
Eşimde yarın yeni işe girecek.
Hayırlısı olsun buda üç vardiyalıymış.
Mesela bi hafta sabah 8 de gidip akşam 5 te gelirmiş.
Diğer sefer akşam 5 te gidip gece 11 de gelirmiş.
Bi vardiyada gece gidip sabah 8 de eve gelirmiş.
Bu defa bana sen gece kalabilicen mi korkarmısın diye sordular bende yok hayır korkmam niye korkim dedim..
😃😄 umutun pek bir zorluğu kalmadı onun gece uykusu uzun süreli çok sık kalkmıyor ben zaten uykum gelince uyuyorum. Düzen arada bi değişsede buna da alışırız.

Bana diyorlar artık eskisi gibi sabah 8 akşam 5 öyle çok sabitli iş seçenekleri yokmuş.
tabi ben detaylı bilmiyorum .

Eşimde yarın yeni işe girecek.
Hayırlısı olsun buda üç vardiyalıymış.
Mesela bi hafta sabah 8 de gidip akşam 5 te gelirmiş.
Diğer sefer akşam 5 te gidip gece 11 de gelirmiş.
Bi vardiyada gece gidip sabah 8 de eve gelirmiş.
Bu defa bana sen gece kalabilicen mi korkarmısın diye sordular bende yok hayır korkmam niye korkim dedim..
😃😄 umutun pek bir zorluğu kalmadı onun gece uykusu uzun süreli çok sık kalkmıyor ben zaten uykum gelince uyuyorum. Düzen arada bi değişsede buna da alışırız.
Hayırlı olsun Seda.

deynepnaz deynepnaz nazocuuuguuummmm tebrik ediyoruummm ,ins en kısa zamanda bu ikinciligini birincilige taşırsın 🥳🎉💃 bu yakın rekabet bence sana çok iyi geldi, motive oldun🥰🍒🍒🍒🫶😘

deynepnaz deynepnaz geçmiş olsun mu desem tebrik mi etsem bilemedim 🫣
Teşekkür ederim canlarım:KK19::KK19:
İkisi bir arada. Hem başarı hem mağlubiyet. 🤭Çoktandır ilk 2 de olamamıştım, yok saymak oy verenleri hiçe saymak olur, bayağı oy aldım, devamı gelir inşallah. 😍

Back
X