Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

Favori sütlü tatlım ;

• Ankete Katılan
    163
haklısın tabii sen elinde merdaneyle işi sıkı tutmaya devam et :1:fire verilmesin bu kez katılabilirim diyen herkes katılmalı yok öyle:1:

Evet kategori açılsın katılırım diyenlerin peşini bırakmayayım:51::9:Benim bu söyledikleri mi gerçek sanıyorlarmış yeni üyeler :30:Gelmiyorlarmış topiğe:27:

Evet pasta kategorisini henüz geçemedi hiçbir kategori umarım bu kategoride ,pasta kategorisini geçebiliriz:46:
Amanın ben mesajımı geri sileyim:29::9::9:Yaparım bir köfte benim memleketim köfte cenneti bir sürü köfte biliyorum:9::27:

o zaman pastalar 2 kategorisi yapalım ilerleyen zamanlarda :1:
seriye bağlarız 3-4-5 diye devam etsin pastada sınır yok valla bi sürü yaparım ben:1:

Evet katılıyorum:34:Ama tatil,bayram arefesi fırsatı olmamıştır..:31:

aynen öyle yoğundur kazende dahil herkes mesela ben işim gücüm olmasına rağmen pc başında zaman geçiriyorum ne zamana yetiştircem işlerimi bilmiyorum...2 tepsi baklava yaptım bir tencere yaprak sardım yeter dimi:1:

o zaman pastalar 2 kategorisi yapalım ilerleyen zamanlarda :1:
seriye bağlarız 3-4-5 diye devam etsin pastada sınır yok valla bi sürü yaparım ben:1:

aynen öyle yoğundur kazende dahil herkes mesela ben işim gücüm olmasına rağmen pc başında zaman geçiriyorum ne zamana yetiştircem işlerimi bilmiyorum...2 tepsi baklava yaptım bir tencere yaprak sardım yeter dimi:1:

Evet kategoriler bitsin yaptıklarımızın 2-3-4 diye devam ettiririz:9:
Evet benim de işlerim var yarın yola çıkacağız bir yandan temizlik yapıyorum bir yandan hazırlık:9:
Ellerine sağlık canım yeter tabi:56:Ben de yapacaktım baklava ama eşim birden gitme kararı aldı memlekete:10:Çok heveslendim yapmaya dönüşte misafirlerim var o zaman yapacağım inşaallah:56::9:

Son düzenleme:
Kurban bayramınızı kutluyorum hayırlı bayramlar:119:ara ara bakıp kaçıyorum malum bayram hazırlıkları:56:
Yeni katogoriyi bende heycanla bekliyorum :52:

Bayramınız kutlu olsun:16:

1238350_578319078882492_1154119573_n.jpg

Pegasuss Tebrik ederim arkadasim :16:
Hediyelerini gule gule kullan.... :16:
Oy veren ankete katilan butun arkadaslara icten tesekkurlerimi sunarim :38:
Herkesin Bayrami mubarek olsun.. Allah dualarini kabul etsin.
Sevdiklerinizle beraber huzurlu ve mutlu bir Bayram gecirmeniz dilegiyle...:nazar::nazar::nazar::70::48:

Pegasuss Tebrik ederim arkadasim :16:
Hediyelerini gule gule kullan.... :16:
Oy veren ankete katilan butun arkadaslara icten tesekkurlerimi sunarim :38:
Herkesin Bayrami mubarek olsun.. Allah dualarini kabul etsin.
Sevdiklerinizle beraber huzurlu ve mutlu bir Bayram gecirmeniz dilegiyle...:nazar::nazar::nazar::70::48:
Cok tesekkür ederim cnm benim:16::54:
Senin de bayramin kutlu olsun:16:

Tebrikler Pegasus :71:

Back
X