- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
- Konu Sahibi zeynebim111
-
Hamileyken emzirmenin zararlı olmadığı kanıtlandı. Salça vb sürerek çocukları tiksindirmek korkutmak da travmaya yol açığı söyleniyor :)Hamileyken emzirmeniz zararlı diye biliyorum. Biran önce bıraktırmanız lazım. Ablam salça sürerdi kan oldu uf oldu diye öyle bıraktırırdı ne kadar doğru bilmem ama bırakıyordu çocukları.
Hamileyken emzirmek zararlı değil eğer düşük tehdidi ya da erken doğum riski yoksa.Hamileyken emzirmeniz zararlı diye biliyorum. Biran önce bıraktırmanız lazım. Ablam salça sürerdi kan oldu uf oldu diye öyle bıraktırırdı ne kadar doğru bilmem ama bırakıyordu çocukları.
Hamileyken emzirmenin zararlı olmadığı kanıtlandı. Salça vb sürerek çocukları tiksindirmek korkutmak da travmaya yol açığı söyleniyor :)
Bunları bilmiyordum ama çocuklar kocaman oldular hiç travmaları olmadı :) tabiki herkes farklı belirtmiştim zaten tam bilmiyorum ne kadar doğrudur diye. Bilgilendirme için teşekkürler.Hamileyken emzirmek zararlı değil eğer düşük tehditi ya da erken doğum riski yoksa.
Ayrıca tiksindirerek meme bıraktırmak çok yanlış, yavaş yavaş kesmek gerekli.
Tabiki danistm. sakınca görmüyor. 8. Aya kadar sakınca yok bana zor gelmediği sürece. Zaten esas derdim emmesi değil çok kalkmasiHamile kalmadan önce kesseydiniz keşke doktorunuza danıştınız mı hamile ilken emzirebilir miyim diye.
Bir de memede uyutmayı bırakın bence kendi kendine uykuya geçebilmeli. Memede uyuduğunda yanağına hafifçe dokunun uyansın tekrar yatağına bırakın siz de yanında Uzan'ın uykuya Dalana kadar beraber takılın.
Bebeğimle böyle uyuyoruz biz
Yavas yavaş kesmekten yanayım bende. Çünkü henüz hazır değilim. Zaten çok da düşkün degil. Kalkmalari bu sebepten mi diye sütten kesmeyi düşünüyorum. Geceli gündüzlü kalkmasa zaten bende devam etmeye razıyım. Onu emerken görmek dünyanın en güzel hissiHamileyken emzirilmez bir süre sonra bıraktırmak gerekir diye biliyorum ama artık öyle denmiyorsa bilmem.onun dışında zaten bırakabilir bu yaşta 24 ayı beklemesen de olur.dogru olan yavaş yavaş bırakmakmış güya,güya diyorum çünkü 2 çocuğumda da bu mümkün olmadı bir anda kesmek zorunda kaldım.cevremde de aynı şekilde.o yavaş yavaş biraktirilabilen çocuklar emmeye düşkün olmayan gün içinde çok az emenler bence.yoksa hiicde kolay değil yavaş yavaş.en kolayı başta çok üzücü olsa da bir anda kesmek ancak öyle biraktiriliyor
Ah ah benim oğlum gece sürekli kalkıp emerdi gece boyunca uyku yoktu bana.1 saat emzirirdim yatırdım 15 dk uyur aglardi geri kalk emzir gecem böyle geçerdi ne zordur buYavas yavaş kesmekten yanayım bende. Çünkü henüz hazır değilim. Zaten çok da düşkün degil. Kalkmalari bu sebepten mi diye sütten kesmeyi düşünüyorum. Geceli gündüzlü kalkmasa zaten bende devam etmeye razıyım. Onu emerken görmek dünyanın en güzel hissi
Aynen katiliyorum bebekler icin cok ozel hayati olan anne memesinden ayrilmak boyle itici kotu olmamali.Hamileyken emzirmenin zararlı olmadığı kanıtlandı. Salça vb sürerek çocukları tiksindirmek korkutmak da travmaya yol açığı söyleniyor :)
Hamileyken emzirmeniz zararlı diye biliyorum. Biran önce bıraktırmanız lazım. Ablam salça sürerdi kan oldu uf oldu diye öyle bıraktırırdı ne kadar doğru bilmem ama bırakıyordu çocukları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?