Merhaba benim 23 aylık oğlum var ve anne sütunu çok bağlı evdeyken 15 ek bir yAnımda, kaldırmasam yarım saat yatabilir memede 2 yasını doldurunca artık kesicem ama nasıl yapacağımı hiç bilmiorum tavsiyelerde bulunursanız sevinirim
Canim benim iki uç tanidigim göğüs ucuna salça surdu kanadi dediler her actiginda salcayi görüyordu geri kapatiyodu cocuk onlarda stres yaptılar nasil
birakicak felan diye ama korktukları gibi olmadi seninde kolay olur inş.
Çocuğun en sevdığı seyı tıksındırerk bırakmak doğru degıl hıç bır şey dürmenıze gerek yok
Süt bitti deyın o sırada dıkkatını başka bı yere vrın bende yenı 1 aydır kestım şimdin aklına bıle gelmıyr
Yavas yavas azaltarak kesin, benimki de cok bagimliydi bir anda kestim cok strese girdi, hircinlasti. 4 ay oldu keseli hala daha beni sutyenle falan gorsun gozu oraya gidiyor direk. Acip versem almam demiyor.
Merhaba benim 23 aylık oğlum var ve anne sütunu çok bağlı evdeyken 15 ek bir yAnımda, kaldırmasam yarım saat yatabilir memede 2 yasını doldurunca artık kesicem ama nasıl yapacağımı hiç bilmiorum tavsiyelerde bulunursanız sevinirim