• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sütten kesmek zorunda kalmak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nemokup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
66
34
88
Mrb arkadaşlar 20 aylık bir oğlum var üç yıldır alerjik rinitle mücadele ediyorum emzirdiğim için tedavi olamadım şimdi astıma çevirmek üzere nefes darlığı yaşıyorum dr antibiyotik verdi bir hafta emzirme dedi ben şimdi bir hafta sonra emzirmeyi bıraksam mı yoksa sağıp sağıp bir hafta sonra devam mı etsem bilemiyorum hayalim 2 yaşına kadar emzirmekti içimde kalır diye korkuyorum yoksa çok abarttı on dk bir emmek istiyor kucağına alıp sevemiyorum bile direk yapışıyor yakama kilosu da az iştahsız bir bebek fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler

1 hafta kesmisken birak iste 4 ay sonra birdaha ugrasacaksin
Ama bebegimin hakki emsin dersen sen bilirsin tabi

gecmis olsun oncelikle.

O yasta oyle ha diye birakilmiyor canim, sen simdi sutunu guzelce sag, dondurucuda sakla.
(antibiyotik kullandigin dönemde, ordan verirsin ona)

tabi her cocuk farkli ama bizde 5-6 ay surdu birakmasi... hic zorlamadim veya aglatmadim.
Gunde 5 defa istediyse 4 defa verdim, 1 defasini gecistirdim her defasinda. (gel oyun oynayalim, gel bunu yapalim vs vs ....;)
4defa düzeninie alistiktan sonra, 3e dusurdum. yine ayni sekilde, gecistirdim...
Derken gunde 1 defa iciyordu, oda sadece aksam yatarken, emzirip yatagina koyuyordum ve uyuyordu.
2-3 hafta babasi yatirdi, onuda oyle hallettik... arada yine ben yatirdim istedi.... ama babasinin rutinine alistigi icin, sutu sormadi her defa... cogu zaman unuttu....

24 aylikken basladik azaltmaya ve 30 aylikta bitirmis olduk... Allah yardimcin olsun.

Back
X