Sütü olmayanlar sütünüz nasıl nasıl artı

buglem21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2024
18
0
1
32
Bebeğim 25 günlük sütüm yetmiyor az mama takviyesi veriyorum ne yediysem ne içtiysem hep aynı depresyondayım kafayı yiyecem artık ne olur süt artarmı sonradan sizin nasıl arttı

stres yaparsanız sütünüz azalır sakin olun bebişiniz bir şekilde doyacak. gece sağım yapın. bol su için. ben dereotu ve malt çok tükettim.

ben ne zama süte odaklanmayı bıraktım o zaman göğüslerimin dolduğunu hissettim

Rezene çayı dut ve dut kurusu incir ben bunları tükettim birde 3 litre kadar su sütüm benimde azdı mama veriyordum 2 aylık falandı kendi mama istemedi sütle normal kiloda ilerledik

ilk psikolojinizi destekleyin,özellikle emzirirken kendinizi serbest bırakın ve sütüm var diyerek kendinizi telkin edin,kendimize bunu söylemenin faydası olduğuna inanıyorum,yeme içme düzeni olmayınca da süt yeterli oranda üretilmiyor,sabah akşam öğünü ile kalmayın,sürekli ayran yapıp dolaba koyuyordum aklıma geldikçe içiyordum,her kadına süt yapan faktörler farklıdır,sütünüzü arttıracak gıdaları keşif etmeniz lazım,tarhana çorbası ben de mucizeler yapıyordu mesela,mor lahana yaprağı da arttırıyormuş denedim mesela fayda etmedi,sık sık yemek istemezseniz de size su içirecek şeylerle kendinizi teşvik edin,pompanız varsa bir göğsünüzden kaç cc süt çıktığına bakın ve sonrasın da arttırıcı etkenleri yaptıktan sonra faydası oluyor mu diye tekrar bakın

Yeni anne olan herkese söylüyorum hatta anne olacakları görünce bile söylüyorum balkonunuza bir saksıya dereotu ekin manavdan alma değil de kendiniz ekin üzerindeki o anason kokusuyla yıkayın ve yiyin inanın yani günde çocuk bir göğsümde doyuyorsa ben diğer göğsümü tamamen sagıyordum , sağmasam kendiliğinden akıp gidiyordu hatta geceleri akıyordu böyle sırılsıklam falan uyanıyordum o derece süt yapıyor. kollarım böyle havada geziyodum geniş geniş çünkü göğüslerim artık koltuk altıma kadar şişmişti damarlari böyle patlayacak gibi duruyordu kafam kadar oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…