Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bende ilk haftadan itibaren mama takviyesi yapiyorum zaten hastanedede verdiriyorlardi eve gelince ilk hafta baya sutum oldu sonra azaldi doymuyordu yavrum agliyordu geceleri mama aldim rahatladi..
ben her 3 saatte bir 90 cc veriyorum..zaten kutunun ustunde 0-1 aya kadar her 3 saatte bir 90 cc yaziyor tam doyuyor yavrum..1-2 aya kadarda 120 cc yaziyor..
bebişlerinz hayırlı olsn kızlar allah uzun ömür versn saglıklı sihatli
kızlar size tavsiyem mama vermeyin bebişleriniz emme emme sütünüz çogalacaktır ,,
diyosanz doymuyo vermek zorundayız kaşıkla verinn az geldigi için kaşıkla memeye yönelecektr o zamn sizi çok güsel emer benm en büyük hatam biberon kullnmak olduu ve gögüsümden sütüm taşarken kızım yine emmedi çünkü biberona alıştıı ve şuan yine mama veriyorum ilk başlrda sorun olmuyo ama zamn geçtikçe insan bıkıyo gecekelk ma ma yedr onuda canı isterse yiyoo ama emmiş olsaydı ver gögüsü emmsinn
hakkaten zor bir durum,ama doymayınca uyumuyor,çok huzursuz ouyor.bazen memeyi de almıyor, bugün gene inat etti memeyi almadı,ben de kaşıkla verim dedim,ilk önce kaşıkla iti,sonra bastı çığlığı paşazade.bakalım napcaz
sukur benım mama takvıyesıne gerek kalmadı ama gorumcem kızına verıyor 3aylık ama gunde 3defa 90 cc verıyor sadece ve anne sutunude her ıstedıgınde verıyor ekım29 arkadasıma katılıyorum cok vermeyın mamayı anne sutunu cok verınkı cogalsın bolbolda sıvı tuketın ben suyun cok yararını goruyorum
bebişleriniz hayırlı olsun öncelikle
bende kızımı doğduğundan itibaren mamayla ve anne sütüyle büyüttuyorum
ben kızıma mamayı biberonla verdim ama uyurken ne içtiğini anlamadığından cork cork içiyordu
uyanıkken ise hep emziriyordum
böylece anne sütünü hiç bırakmadı
zira uyandığında ne içtiğini anlamıyordu bir nevi kandırıyordum onu
ne yapayım beni bırakmasındansa ben böyle bir yol uyguladım
deneyin isterseniz ama sütünüzü arttırmanın yollarınada bakın bol sıvı tüketin
bebek bakımı çok zor rabbim yardımcınız olsun
evet 3 saatte bir 90 cc diyor fakat bir de anne sütü var, hiç emzirmiyormusun?İşte benim o yüzden kafam karışık, hem anne sütü, hem mama.
hangi mamayı veriyorusnuz doktor önerisimi yoksa kafanıza göremı aldınız..bu arada doymadığını nasıl anlıyorsunuz sanki benım kuzum buyumuyor yaa