Bebek Beslenmesi sütüm az mı acaba:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pinky_87

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
4
0
16
İstanbul
12 martta doğum yaptım oğlum 3150 g doğdu. İki aylıkken 5750 g olmuştu. Sadece anne sütü alıyo. Sütüm hiç taşıp akmadı benim bugüne kadar. Bebek emerkende önce 5 10 saniye sağıyo sonra lıkır lıkır içmeye başlıyo. Kayınvalidem sütün fazla gelip akmadığına göre sütün az demekki diyo kilo alması iyi dedi hemşire ama kayınvalidem demekki sütün yağlı ama az dedi. İster istemez insanın morali bozuluyo. Sütün akmaması azlığının göstergesimidir. Bide benm oğlu çok sık emiyo hala. Yani aç olmasa bile emmeyi seviyo ağzında meme varken agu agu konuşuyo gülüyo. Bazen gaz sancısı oluyo yne emerek sakinleşmek istiyo. Yani sadece aç olduğundan değil sanki sürekli emmek istemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…