Sütüm çok az giyilebilir süt pompası almaya değer mi?

Kediliyimben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
97
21
3
Merhaba hanımlar, 2 temmuzda suni sancı ile doğum yapacaktım ki tansiyon yükseldi,düşüremediler acil sezeryana aldılar. Sonra benim bilinç gitti vs. magnezyum serum bağladılar emzirmeme izin vermediler. Sonra da emzirmekte bayağı zorlandım ve sütüm az geliyordu sağdığımda. 20 CC en fazla. Arada sırada emiyor bebeğim ama max 5 dk , sonra huysuzlanıp memeyi bırakıyor. Mama veriyorum hunharca zevkle içiyor. Evde yaşlı annem var ona da bakıyorum ev işi vs derken sağmaya pek zaman ayıramıyorum. Giyilebilir pompa olduğunu yakında öğrendim. Tavsiye edeceğiniz marka vs var mı? Bir sağımda 20 CC sütü olan biri bunu almasına değer mi? Malum masraf çok (mama ve bez) boşuna köşede kalsın istemem. Lütfen fikir verin bana. ( Süt artırmak için Bestlak ve imom tablet kullanıyorum bu arada)

Benim de sütüm olmamıştı. Normal pompa almıştık, süt gelmeyince onda kabahat bulduk; hastane tipi pompa kiraladık :) sağdım sağdım 5 ml süt geldi. Süt olsun diye prolaktini tetikleyen bi ilaç da yazmıştı doktor, hiç fayda etmedi. Günde bi kaç Malt içiyordum, dana gibi kilo aldığımla kaldım. En sonunda endokrinolog dedi ki “Süt olayı yapısal, olacağı varsa Afrika kabilesindeki kadında da olur. Yeme içme ile alakası yok. Annenin sütü olmadıysa senin de olmaz.” Gerçekten annem de bizi emzirememiş. Çocuk mama ile besleniyor diye hep ağlıyordum, sürekli pompa ile süt sağmaya çalışıyordum. keşke onun yerine kızımla daha güzel vakit geçirseydim.

Düzenli sağım lazım. Düzenli sağımla her pompa işe yarar süt az olsa da arttırır.

Annem 4 çocuk doğurmuş. Ablam emmiş ama ben ve sonraki kardeşlerim hem emip hem mama ile beslenmişiz. Çocuk dr dedi ki "moral varsa tüm mahalleyi doyurursun sütünle" başka bir çocuk dr u da kullandığım bu takviyeleri söylemişti.

En iyi süt arttırma yöntemi ten tene temas dinlenmek ve iyi beslenmek. Öbür türlü sadece makine ile zor. Tavsiyem bol bol emzirin

Bu giyilebilir düzenli sağım yaptığı için sütü artırır öyle mi?
Yani giyilebilir pompa evet belki zamandan tasarruf ama ben normal pompa ile yarım saatte işimi bitirirdim giyileblr tekli ile 1 saati buluyordu yine tam olarak rahat değilsiniz uzanamazsınız eğilip nişeler almak zor ama başka işler yapılablr tabi

Sütü arttırmak için, tentene temas düzenli aksatmadan 2 saatte bir GECE gündüz emzirmek, ya da sağım (makina farketmez) Su bol bol su 3-4 litre ve dinlenme gerekli. Ayrıca sürekli sütüm yok az filan düşüncelerinden uzaklaşıp kafanızı bu konuda rahatlatıp sütüm bol hep çok geliyor bebeginede yetiyor cümleleri kullanın. Emzirmek istiyorsanız biberon yerine kaşık biberon yada Eds yöntemlerine yönelin. Kediliyimben
Bunları eksiksiz yapan herkesin inanırsa sütü olur.

Bununn aynisina katiliyorumm bizzat yaşadımm. Cocugunla vakit gecir takilma süt meselesine ben neler neler yaptim olmadi 6 ay zoor emdi

Sağım ve emzirmek asla bir olmuyor sağımda gögüs tam boşalmaz bebek daha güzel vakkumluyor memeyi boşaltıyor bilginiz olsun düzenli emzirmek te süt getirir süt gelsin diye pahalı cihaz bana mantıklı gelmedi
Bol su ve tahin helvası her 2 saatte bir atın ağzınıza

Merhaba,

Benim sütüm de aman aman değil ama mutlaka emzirme sonrası sağım yapmaya çalışıyorum. Çünkü memede süt bitince beyin süt yetmiyor daha fazlasını üretmeliyim diye mesaj gönderiyormuş. Ben Mochi’nin giyilebilir göğüs pompasını kullanıyorum aman aman memnunum diyemem göğse tam oturtmak önemli. Bana kalırsa süt arttırmak istiyorsanız bebeğinizi eds ile besleyin. Ayına göre medikalcilerden beslenme sondası alın, böylece biberon kullanıyorsanız bırakmış olursunuz. Ben bi ucunu biberona sallıyorum, bebeğimi memeye oturttuktan sonra ağzının kenarından beslenme sondasını veriyorum. İkisini bir oturtmak benim için zor oluyor. Böylece memeden de beslenmeye devam edip devamlı memeyi uyarmış oluyorsunuz, nacizane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…