Sütüm çok geliyor galiba bebeğim sürekli tıkanıyor yardım emzirmeye korkuyorum

slyr422

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
230
51
13
25
Ya arkadaşlar soldan hiç gelmiyor sağdan süt geliyor onda da bebeğin basini dik tutmama rağmen hızlı aldığından direkt bogulacak gibi oluyor öksürüyor tıkanıyor emzirmeye korkuyorum bu nasıl geçer ne yapılır bu durumda daha 26 gunluk bebeğim boğulacak diye korkuyorum

Ya arkadaşlar soldan hiç gelmiyor sağdan süt geliyor onda da bebeğin basini dik tutmama rağmen hızlı aldığından direkt bogulacak gibi oluyor öksürüyor tıkanıyor emzirmeye korkuyorum bu nasıl geçer ne yapılır bu durumda daha 26 gunluk bebeğim boğulacak diye korkuyorum
Siz uzanın üstünüze alır gibi yapıp emzirin, yani yatarak emzirmeyi deneyin.
Dik duruyorsunız ya da bebeğe eğiliyorsanız daha da tazyikli olur.

Büyük ihtimalle ön sütünüz tazyikli geliyor. Çok sütüm yoktu ama ön süt tazyikli gelirdi çok kez tıkandı benim bebeğim de. İnsanın eli ayağı boşalıyor Allah yaşatmasın inşallah. Emzirmeden önce elinizle birazını sağmayı deneyin hızlı akışı biraz azalır muhtemelen. Yatış pozisyonunda emzirmeyi de deneyebilirsiniz bebeğin burnu kapanmayacak şekilde

Back
X