Yaa banada bir sorun olur gibide gelmiyorda belki dedim yapan arkadaslar varsa bilgilendirirler diye yazdmNasibi öyleymiş aslında bebeğinizin biraz da akışına bırakıp rahat olmak lazım bence. Sagip vermek nasıl olur bilmiyorum ki sonuçta kardeşler bişey olmaz heralde .
Bende icine kakao felan katarim veya muhalebi pudding olarak veririm yada bal katarim bsyler yapmayi dusunuyorm sagol cvbin icinYapan vardı komşumuz ve 2 yaşındaydı oğlu diğer oğlu doğduğunda sütünden vermek istedi ama çocuk içmedi anne sütünün tadı farklı çünkü çocukta da damak tadı gelişiyor ve red ediyor moralini bozmak istemem ama öyle oluyor denersin belki ama sanmıyorum..
Insallahhh .. insan uzuluyor gelen giden laf sokmustu aayy emzirsen gelirdi ayyy yeni nesilde emzirmekten acizler yazik cocuga vsvsvsvs veeee piskoljimi iyice bozdular gerci bende onlari bozmustum ama olsunDenersin canm inşallah gönlünce olur bende emziremedim anlıyorum o yüzden seni
Bizim insanlarda fikir vermek cok ama beyin bazen noksan oluyor.. biz anneleriyiz onlarin her normal anne anne duygusuna sahip anneeee cocugu icin en iyisini dusunur ister yapar saten ama bazen sartlar el vermior .. neyse smdi bende sana uzuldum:)Ya takma kafana ben en çok o konudan çektim Zaten ikiZletim var benim de yalnız bakıyorum ilk eve geldiler emziriyorum biri ağlamaya başlıyor sonra ikisi birden ağlıyor ben de mama vermek zorunda kalıyordum her gelen mama verme emzir tutan yok çocukları Nasıl emzireyim diyorum ikisini aynı anda göğsüne al diyorlardı beni onlar delirtti
Tam olarak ne ilaci kullandiniz 12 tane onu anlayamadim ben kardesim? Birde ilk kiziniza kiziniz aliskin oldugu icinmi emdirmeye devam ettiniz? Hani vitamin i olmiycagini yaramigcagni bile bile?Benim 2. Bebeğim doğduğunda kızım 2 yaşına giriyordu ikisini de emzirdim ama ben hamile kaldığımda da kesmedim emzirmeye devam ettim ve kızım memeye çok düşkündü. 2 ay ikisini yan yana emzirdikten sonra büyük olana bıraktırdım (26 aylıktı).
İstenirse yapılır elbet ve sizin içinizde kalmış biraz da vicdan meselesi yapmışsınız ama memeler sütü yenidoğana göre kendini ayarlıyor, büyük olana yaramıyor onu doyurmuyor ya da ona bir şey katmıyor artık. Bir de sütünüz o kadar bol olacak ki yeni doğan emecek artacak onu da diğerine vereceksiniz. Ben günde 12 ilaç kullandım sütüm ikisine de yetsin ve ayakta kalabileyim diye.
Zor yani ama imkansız değil.
Kızımı bıraktıramadım memeye çok düşkündü, bir de kardeşi olacakken bıraktırmaya uğraşmak onu üzmek ona travma yaşatmak istemedim. Ama ikisi bir arada çok zordu.Tam olarak ne ilaci kullandiniz 12 tane onu anlayamadim ben kardesim? Birde ilk kiziniza kiziniz aliskin oldugu icinmi emdirmeye devam ettiniz? Hani vitamin i olmiycagini yaramigcagni bile bile?
Anladmm cok yardimci oldunuz bana tskur ederim sagolun..Kızımı bıraktıramadım memeye çok düşkündü, bir de kardeşi olacakken bıraktırmaya uğraşmak onu üzmek ona travma yaşatmak istemedim. Ama ikisi bir arada çok zordu.
2 tane multivitamin, 1 demir hapı, günde 6 tane süt arttıran maya tableti,3 tane de süt arttıran mide ilacı kullandım.
Küfür mü ettim dedi? Görmedim ben...Sen başkalarının annesine küfür edersen sütün gelmez tabii.
Kendisi başka bir konuda üyelere ağza alınmayacak küfürler etti. Bir insanın annesine bu kadar kolaylıkla küfür eden birinin sütünün gelmemesi ironik olmuş.Küfür mü ettim dedi? Görmedim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?