Sütüm kesiliyor yardım

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
15 gün önce 57 günlük bebeğine böbrek kanseri teşhisi kondu 7 gün öncede böbreğinin biri alındı. 2. Gün önceye kadar sütüm çok iyi geliyodu. Kızımı ama 3 saatte 20 cc besliyordum. Dr emzirebilirsin dedi. Kızım heralde korkuyla hiç gögüsümden ayrılmak istemedi o geceden beri e emzik gibi beni emiyo çekince ağlıyo. Bir iki defa sakinleşşnce sağıp dışarı çıkmak istedim süt yok. Önceden 2 saatte taş gibi olan gogusum şimdi bomboş. Acaba durmadan ince ince emdiği için mi dolmuyo, yoksa hiç süt yok aç o yüzden mi mememi bırakmıyor ama memedeyken susuyor

Cok gecmis olsun allahm bebegine acil sifalar versi.
Sen emzirmeye devam et. Cok emdigi icin gögüslerin bosalmistir. Bende emziriryorum bazen tas gibu oluyo bazende yumusacik oluyo. Dinlenmeye calis cok su ic ve burgur pilavi yapda ye. Üzülme bebegin emdikce sutun gelir.

cok gecmıs olsun...
bol su ıcın
moral cok onemlı
sureklı emdıgı ıcınde bosalmıstır gogus
2 saatde bı 20 dk emzırın verımlı olsun
allah saglık sıhhat versın

Allah şafi sıfatıyla şifa versin. Benim de gögüslerim bomboş sık emzirmekten

Ćok gećmiş olsun canım,bir daha yavrucaģın nezle dahi olmaz inşallah.
Sütüm var diye düşün ve bu sinyali yolla beynine ki süt üreten hormon aktive olsun.güzel beslen etiydi sütüydü meyvesiydi ve uyku tabi..

Ah yavrum benim yaa. Allah şifa versin nasibinide bol bol göndersin inşallah. süt artırıcı bitkilerden oluşan çaylar var onlardan kullan bi dene.

Bebeğinize Allah tan acil şifalar dilerim
Güle güle büyütün
Sürekli emdiği için birikmiyordur ama emdikçe süt üretimi devam ederiyordur
İçiniz rahat olsun kesilmez süt
Emzirmek beyinde başlar
Siz bitti demeden bitmez
Sadece bebeğinizi doyurmaya odaklanın
Ona şifalı anne sütünü verdiğinizi düşünün
Bol dinlenin , uyumaya çalışın
20 cc ler 200 cc olur inşallah

Geçmiş olsun. Üzüntüden sütünüz azalmış. Suyu bol icin. Hosaf yapip yiyin. Yada kuru incir bol bol.

Incir hosafi günlük yapın sabah akşam için çok faydasını gördüm

bol bol su için gogsunuzun butun kahverrenngi kısmını kavmasını saglayın ki vakum özelliği ile kanallar acılsın
uzuntuden hormonlarınızdan kesilmiş olabilir siz bıkmadan hersey guzel olcak dusuncesiyle emzirin ki zaten bence hersey guzel olcak sıkmayın canınızı allah dermansız dert vermesin bebeğinizi size bagıslasın musmutlu gunler gecirin kötu dusunceleri atın kafanızdan

Amin hepinize teşekkür ederim mama da vermek istemiyorum bide kv var. Oda biraz değişik biri biraz fazla ilgileniyo kızımla yani istiyoki tamamen ilgilensin. Hastalık çıkmadan bir iki defa ah şu meme işi olmasa ben seni bırakmam die sevdi kızımı, şimdide kızım çok ağlıyo memeden ayrılmak istemiyo birazda farkına vardı sütümün azaldını gidip gelip bu aç doyuramıyon dio. Ben gizlice mama veriorum kızın karnı tok olup sadece güvende hıssetmek için mememde duruyo iki emim ağlıyo yoh bu seni istemiyo biberob istiyo dedi bi kaç defa tüm moralim bozuldu

Back
X