Sütüm ne zaman gelecek

Öncelikle kesinlikle stresse girme.Bol bol sıvı tüket,su iç bol bol.Ve sürekli emzir.İlk günler sütten önce kolostrum adı verilen sıvı gelir ve bu bebek için çok önemlidir.Zamanla süte dönüşür.Ama bebek ne zaman isterse emzir.

Evet devamlı emziriyorum zaten , şimdiden yara oldu çok çabuk acıkıyor , başka ne gibi bişeyler yapabilirim

gelır hıc endıselenme
gelmesınden cok bebegın ıstahlı emmesı onemlı
benım vardı da noldu kızım emmedı :D

bol su ıc salata ye
ve bebegını bol bol kokla sarıl
dusta sıcak suyla masaj yap
sutun yetıyordur merak etme ac olsa durmaz :)

aa evet rezene cok sut yapıyor gercekden
ıncır hurma badem fındık gunde kucuk bı avuc bunlardan da yıyebılırsın

1 hafta sürermi gelmesi , devamlı uyanıyor mamayı da vermek istemiyorum , devamlı şekerli şeyler içiriyorlar işe yarar mı sizce

Bebeğe şekerli şeyler mi iciriyorlar?anne sütü dışında ilk 6 ay hiç birşey verilmemesi gerekir.anne sütu yetmediği durumlarda ek olarak mama verebilirsiniz ama yine de doktorun yönlendirmesi gerekir.bu da zaten kontrollerde bebeğin kilosuna gore belli olur.zaten şeker bebek için son derece zararlı.bir de irmikli tatlılar benim sütümü artırmıştı.eğer durumunuz varsa humana nin stil tea diye bir çayı var ondan da icebilirsiniz.

Kendimden soyliyim canim bebegim 20 gunluk sezeryan dogum yaptim humana still tea sut arttirici cay doguma yanimda goturdum hemen ictim tavsiye ederim uc cocugumdada kullandim yine humananin rezene cayı aktardan aldıgım rezene anason karisik cay demleyip iciyorum bol su sekersiz hosaf sekere hic gerek yok bosa kilo aldirmaktan basa biseye yaramaz sabahlari kıvırcık salata icine yesil sogan dereotu maydonoz yine acik sekersiz cay icerim gun icinde dönuşumlu tum sıvılarımı icerim

Sekerle serbet yapip veriyolar sanirim bebek ememedigi icin bide sarilik olmasin diye ama izin verme bencede zararli :(

Hiç bıkmadan emzirmeye devam et canım.Birkaç güne mutlaka gelir.Bol bol su,sıvı tüket.Bide hep olumlu düşün.Stres sütü gerçekten etkiliyo.Yaralarda kısa zamanda geçicek.Bir daha da olmuyo zaten.Yinede daha çabuk gecmesi için lansinoh lanolin diye bir krem var cok iyi geliyo onu kullanabilirsin.Bide cocuğa anne sütü yada bebek maması dışında hiçbirşey vermemenizi öneririm.Şekerli şeyler onun için çok zararlı.Daha iki günlük.İlk 6 ay sadece anne sütü.Süt yoksa mama.Insallah sütün gelirde gönlünce emzirirsin.

Şekeri bana veriyorlar , çayıma çok şeker atıp veriyorlar , meyve suyu, ne biliyim hrp şekerli şeyler , onlar arttırır diyolar , aslı varmı bilmiyorum, çok su içmeye çalışıyorum, katı şeyler yemekten korkuyorum, az az geldi allahıma şükür ,

İncir kaynat iç birde hurma ıle humana stell tea birde soguk alkolsuz malt içecegi var şokta satılıyor ananaslı ile armutlusu vardı glb su yerıne iç ben bunlar sayesınde emzırdım.bol şans bol sut

ilk günler sut gelmez zaten , su renginde sivi gelir o da bebegin bagisikligi icin muaazzam kaliteli bi besindir. sütünüz de yakinda gelir.

1 hafta sürermi gelmesi , devamlı uyanıyor mamayı da vermek istemiyorum , devamlı şekerli şeyler içiriyorlar işe yarar mı sizce
sekerli su cok yanlis.
siz cocuga gogsunuzu verin o doyar uzulmeyin. emsin yeter ki.

Back
X