Sütüm su qibi yardimci olun ablalarim.

Bende 3 ay oldu doğum yapalı.Bneimde sütüm bazen su gibi saydamlaşıyor bazen koyu koyu geliyor. Sen merak etme su gibi dahi olsa içindeki bebek için gerekli maddeler yok olmuyor. Biz göremiyoruz ama o sütte bebeğe yarıyor tasalanma.Dr İbrahim Saraçoğlu ndan dinledim ben. Su gibi dahi olsa dertlenmeye gerek yok demişti süt yapıcı şeyleri ihmal etme artması için.

Bende 3 ay oldu doğum yapalı.Bneimde sütüm bazen su gibi saydamlaşıyor bazen koyu koyu geliyor. Sen merak etme su gibi dahi olsa içindeki bebek için gerekli maddeler yok olmuyor. Biz göremiyoruz ama o sütte bebeğe yarıyor tasalanma.Dr İbrahim Saraçoğlu ndan dinledim ben. Su gibi dahi olsa dertlenmeye gerek yok demişti süt yapıcı şeyleri ihmal etme artması için.
Cnm cok saol cvbin icin etrafomdakiler sutun su gibo cocuga ysramio diolar morelim bozuluo bebisin kac kilo boyu kac

haftaya gideceğiz doktora aylık gidiyoruz benim kızım zayıf doğdu 2650 olarak. Geçen ay 4800 şimdi nedir bilmiyorum.

Hmmm mmasallah bebisine bbnim bebeqim 3 kilo 50 cm dogdu 4 gun sonra sarilik yuzunden 2700 oldi simdi 3 aylik 6 bucuk du Kiloydu 64 cm di

Back
X