arkadaşlar bebeğim 50 günlük emziriyorum fakat göğüslerim çok yumuşak bebğimde 1 haftadır çok huysuz emdiği zamanda 10 ,15 dk emip kendi bırakıyor, yutkunuyorda okadar çok saldırmasıda yok aç bebek devamlı ağlar heralde acaba gazdan dolayımı yapıyorki kakayıda 3 veya4 güne bir yapıyor mama deneyelim dedik ama daha çok küçük vermek istemiyorum süt sağma pompasıyla denesemmi ne kadar çıkıyor
aranızda göğsü yumuşak olup emziren anneler varmı çok stres yapıyorum
benimde göğüslerim çok yumuşak ama bebeğim 5 aydır emiyor.hiç ek mama vermedim ve kilo alması normal.yumuşaklıkla,sertlikle alakası yok canım,moralini yüksek tut sen
Sütünüzün yetip yetmediğini bebeğinizin kilo artışından anlayabilirsiniz. Bide altını her açtığınızda bezini inceleyin. Bez çişle dolu doluysa yetiyor ve doyuyor demektir.
benimde göğüslerim çok yumuşak ama bebeğim 5 aydır emiyor.hiç ek mama vermedim ve kilo alması normal.yumuşaklıkla,sertlikle alakası yok canım,moralini yüksek tut sen[/QUOTteşekkür ederim yazdıklarından sonra moralim biraz düzeldi emzirmeye devam ediyorum inşallah uzun süre emziririm birde artması için özel bişeyler kullanıyormusunuz
henuz mevsimi değil ama çıkar çıkmaz bol bol taze incir yıyın bardacık.benım 1-2 saat içinde göğüslerim süt dolmuştu.o kadar çabuk etkı eden bı onu gördüm ben kendımde.