Bebek Beslenmesi sutum yetmiyormuş hiih

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

uygar15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
24
3
3
33
Çok bilmiş büyüklerimiz vardır ya bebek braz Ağlasin biraz Ayy senin sütun yetmiyor galiba diyen nasıl sinir oluyorum arkadaş yaa! Doktor diyor yemeden kilo almaz anlamaktn durmaz yok arkads anlamiyo insanlar sizede yapanlar varmiiiii

Özellikle kayınvalideler yapar bunu :63: Onların anneleri ise onlardan beterdir. Eşimin anneannesi bebeğimi emzirdiğimi görünce "Aaa süt geliyor mu?" diye bir tepki vermişti..

Uff evet ya CK sinirlerim bozuluyolar bnde inadına gösteriyorum sütümu :))

Bebeğin ağzından çekerken bebeğin yüzüne fışkırt biraz yanlışlıkla olmuş gibi kıskançlıktan çatlıyorlar :)) Sonra da bi nazar duası okumayı unutma, kendi kendine Maşallah de :))

Evet hmen nazar değiyor zten hiç inanmazdim sizin Bebeğinizin n kdrlik

Kusura bakmayın biraz geç cevap oldu. Ben büyüttüm sayılır. 18 aylık oldu çok şükür. 2 yaşına kadar devam inşallah. Sizinki ne kadarlık?

Allah bağışlasın :) Güle güle büyütün bebeğinizi.. Maşallah fotoğrafta da melek gibi uyuyor.. Allah nazarlardan saklasın..

Back
X