sütüm yok

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.497
208
31
Istanbul
Doğum yapalı altı ay oldu bilemedim ilk doğum yaptığımda canımın acısıyla ve sütümde olmadı ne kadar uğraştıysmda sonra birden geldi sütüm ama az :( benim hiç doğru düzgünde olmadı zaten offf
Şimdi diyecegim şu kızım hala emiyr ama bir dakka falan anca emio ben bu sütü bir mucize olurda nasıl çogaltırım ben bi zevkini çıkaramadım ya çok üzülüyorum kızımın emmesini :( böyle giderse git gide kesilicek süt :( offf off varmıdır acaba bi çaresi

Simdi semizotu cikmis yogurtlayip yiyebilirsin, steel tea den cok memnun kalmistim,balli muzlu sut,4 lt su ,bulgur pilavi,ayran bunlar bana etki ediyor

Simdi semizotu cikmis yogurtlayip yiyebilirsin, steel tea den cok memnun kalmistim,balli muzlu sut,4 lt su ,bulgur pilavi,ayran bunlar bana etki ediyor
Ama benim desiğim gibi hiç sütüm olmadı çayların hepsini denedim süt yapan bir damla var eczaneden onuda alıp denedim kesilecek die korkuyrm sütüm :( kesilmesin ya

Cnm yeni sut uretimi icin gissunde bir damla sut bile olsa onu bosaltman gerekiyor once emzir aut gelmedigi icin cok emmiyordur ardindan bol bol sag gogsunu rezene cayi,bulgur pilavi,dere otu,sekersiz komposto,kemikli et suyu...aklima gelen bunlar gogsune sicak kompres yap duzenli olarak sicak dus al ellerinle masaj yap gogsune en onemliside sut meselesini stres yapma kendine bol bol da su ic Allahin izniyle sagip dondurucuya atacak kadar sutun artacaktir

Öncelikle bol su dereotu rezene yeşillikler bide kırmızı et sütun yağını artırıyor biraz sütun varsa artirmaya çalış ve stres yapma stres direk azaltıyor sütü bide iyi dinlenmek uyumak gerekiyor ben de ilk ogkumda 5dk emiyor diye çok üzülüyordum ikinci cocugumda aynı ama sutumin geldiğini bildiğim için içim rahat doktor da kilo aldığı için kısa emmesi sorun değil dedi

Cnm yeni sut uretimi icin gissunde bir damla sut bile olsa onu bosaltman gerekiyor once emzir aut gelmedigi icin cok emmiyordur ardindan bol bol sag gogsunu rezene cayi,bulgur pilavi,dere otu,sekersiz komposto,kemikli et suyu...aklima gelen bunlar gogsune sicak kompres yap duzenli olarak sicak dus al ellerinle masaj yap gogsune en onemliside sut meselesini stres yapma kendine bol bol da su ic Allahin izniyle sagip dondurucuya atacak kadar sutun artacaktir
Altı aydır az ama olurmuki çoğalırmı

İbrahim Saraçoğlunun you tobe da videoları var.. Dereotu ve yaş siyah üzümün süt salgılayan hormonu ürettiğini söylüyordu.. Mesele zaten hormonda.. Üzüm mevsimi olmadığı için ben dereotunu denemiştim.. 2 haftada bayaa bayaa artmıştı sütüm ve mamayı bırakmıştım.. Benim gibi gece gündüz yiyip kilo alma.. Dereotu (sabah akşam yemeklerden önce bollllcaaa ye, 1 avuç 2 avuç dolusu kadar) ve bol su.. Yemeğini doyana kadar normal ye.. Hallolur.. Sakın bırakma.. Benim kızım şu an 15 aylık.. 2 ay hiç emmedi sonra emdi sütüm çok azdı malum.. Dereotundan 15 gün sonra kadar mamayı bıraktık.. Sadece anne sütü yetti.. ama ek gıdadan sonra 7.aydan itibaren sütüm gene yetmeme başladı, artık büyüyolar ve yemeğin tadına varıyolar.. Yemek güzel gelince gene hiç emmemeye başladı, sadece uykusunda emzirebildim ve ara ara sağdım.. Git gide git gide azaltı ama pes etmedim.. Geçen haftaya kadar günde 2 kez emziriyodum, bu hafta 1 e düştü, iyice bitiyo.. 2 güne kadar bırakıcam.. Çok şukur 15 ay mücadeleyle de olsa emdi.. Neler dediler, emmez artık uğraşma, biberon ver (alışmasın kolaya diye şırıngayla besledim eminceye kadar), 7 aydan sonra,, bırakır artık diyip morelimi bozdular.. Her çocuk aynı değil sen sonuna kadar git.. Allahım bol süt versin yavrucağa, sana da kolaylık versin..

Back
X