İbrahim Saraçoğlunun you tobe da videoları var.. Dereotu ve yaş siyah üzümün süt salgılayan hormonu ürettiğini söylüyordu.. Mesele zaten hormonda.. Üzüm mevsimi olmadığı için ben dereotunu denemiştim.. 2 haftada bayaa bayaa artmıştı sütüm ve mamayı bırakmıştım.. Benim gibi gece gündüz yiyip kilo alma.. Dereotu (sabah akşam yemeklerden önce bollllcaaa ye, 1 avuç 2 avuç dolusu kadar) ve bol su.. Yemeğini doyana kadar normal ye.. Hallolur.. Sakın bırakma.. Benim kızım şu an 15 aylık.. 2 ay hiç emmedi sonra emdi sütüm çok azdı malum.. Dereotundan 15 gün sonra kadar mamayı bıraktık.. Sadece anne sütü yetti.. ama ek gıdadan sonra 7.aydan itibaren sütüm gene yetmeme başladı, artık büyüyolar ve yemeğin tadına varıyolar.. Yemek güzel gelince gene hiç emmemeye başladı, sadece uykusunda emzirebildim ve ara ara sağdım.. Git gide git gide azaltı ama pes etmedim.. Geçen haftaya kadar günde 2 kez emziriyodum, bu hafta 1 e düştü, iyice bitiyo.. 2 güne kadar bırakıcam.. Çok şukur 15 ay mücadeleyle de olsa emdi.. Neler dediler, emmez artık uğraşma, biberon ver (alışmasın kolaya diye şırıngayla besledim eminceye kadar), 7 aydan sonra,, bırakır artık diyip morelimi bozdular.. Her çocuk aynı değil sen sonuna kadar git.. Allahım bol süt versin yavrucağa, sana da kolaylık versin..